Het permanent verwijderen van Tweets

Het permanent verwijderen van Tweets


Tweets dat u niet langer wilt weergeven op Twitter kunnen handmatig met behulp van de koppeling verwijderen worden verwijderd. Wanneer u een tweet verwijdert, kan het even duren voordat alle records van uw tweet volledig verwijderd van Twitter. Hoewel Twitter u handmatig verwijderen tweets één tegelijk kunt, biedt het geen ieder gereedschap om te verwijderen van uw tweets in bulk. Veel derde-partij apps kunnen verbinden met je Twitter-account om alle van uw ongewenste tweets te verwijderen.

Instructies

Handmatig verwijderen van een Tweet

1

Inloggen op de Twitter-website.

2

Klik op de "Me" knop in de bovenste navigatiebalk.

3

Scroll onderaan uw lijst van tweets, beweeg uw muis over de tweet die u wilt verwijderen, klik op "Verwijderen" en klik vervolgens op de "Delete" link.

4

Klik op de knop "Verwijderen". Het bericht "uw tweet has been deleted" wordt weergegeven boven uw profiel.

Al je Tweets verwijderen

5

Ga naar website van een derde partij app die de mogelijkheid om alle van uw tweets biedt (Zie koppelingen in de sectie bronnen) te verwijderen.

6

Klik op de knop "Teken In met Twitter". Voer uw Twitter gebruikersnaam en wachtwoord in de velden 'Gebruikersnaam of E-mail' en 'Wachtwoord' en klik vervolgens op de knop "Toestaan App". Als u bent aangemeld bij Twitter, hoeft je de "Machtigen App" knop te klikken.

7

Volg de instructies voor het selecteren van meerdere tweets of al je tweets dat u permanent wilt verwijderen uit uw Twitter-profiel. Dit proces zal variëren afhankelijk van de app die u hebt gekozen. Bijvoorbeeld, wellicht u klik op "Activeren TweetDelete" of "Confirm" om verder te gaan met alle van uw tweets te verwijderen. Het kan even duren om alle van uw tweets afhankelijk van de service te verwijderen. Kunt u het proces herhalen, hebt u meer dan 1.000 tweets.

Tips & waarschuwingen

  • Downloaden van een kopie van uw Twitter archief, klik de "Settings" drop-down knoop in Twitter, die lijkt op een pictogram van de versnelling, en klik vervolgens op "Settings" en "Verzoek uw archief." Twitter sturen u een link naar uw archief via e-mail na uw archief beschikbaar is gesteld.
  • U kunt een verwijderde tweet niet herstellen nadat het is verwijderd. Voordat u uw tweets verwijdert, kunt u verzoeken uw archief van Twitter.