Het overzetten van DVD's naar een MP4-spelerOverzetten van DVD's naar een MP4-speler vereist het gebruik van conversiesoftware. Deze software is gratis en er zijn veel verschillende fabrikanten van het. Zodra de gegevens op de DVD heeft omgezet naar MP4, kan dan het worden overgedragen aan de MP4-speler met behulp van de standaardmethode voor het laden van de gegevens op die speler. Films op DVD zijn ongeveer 4,7 GB in grootte, maar de conversiesoftware kan de gebruiker meestal comprimeren van de gegevens iets veel kleiner, minder dan 1 GB.

Instructies

1

Plaats de DVD in het DVD-station van de computer.

2

De MP4-speler aansluiten op de computer en open de software die de MP4-speler gebruikt voor het overdragen van gegevens van en naar de speler.

3

Download en installeer een DVD naar MP4 converter; Leawo DVD naar MP4 Converter, AutoMKV, TouchUp-DVD Ripper, Xilisoft DVD to MP4 Converter en Cucusoft DVD to iPod Converter zijn alle goede opties. Elk van de bovengenoemde programma's hebben zeer gelijkaardige interfaces en fundamentele beheeropties. De conversieproces is in wezen hetzelfde tussen hen, met alleen geavanceerde functies (niet nodig voor deze taak) zijn de belangrijkste verschillen.

4

Open de DVD naar MP4 softwareprogramma.

5

Zoek de knop "Open DVD" of "Load DVD" op het programma. Zoek het DVD-station in het explorer-venster en dat DVD laden.

6

Selecteer een "Output File Format'. Dit is de indeling die de DVD zal worden omgezet. Selecteer "MP4".

7

Selecteer de "Output Directory." Dit is waar het geconverteerde bestand zal worden opgeslagen in op de computer.

8

Selecteer eventueel extra opties. Dit is niet nodig voor de omzetting en alleen ervaren gebruikers wellicht geïnteresseerd zijn in het "gewas," "Hoogte-breedteverhoudingen", en "Compressie" opties het programma-aanbod.

9

Druk op "Convert" en wacht tot het programma converteert de DVD naar MP4-formaat. Het programma zal de gebruiker waarschuwen wanneer de omzetting wordt gedaan. Dit duurt slechts een paar minuten.

10

Open de MP4-speler software. Laad de nieuwe geconverteerde MP4 bestand erin en overbrengen naar de speler met behulp van de methode die meestal voor een dergelijke overdracht gebruikt wordt.