Het opzoeken van een persoon door de naam en geboortedatum

Het opzoeken van een persoon door de naam en geboortedatum


Met de kracht van het Internet bij uw vingertoppen, het vinden van iemand op basis van alleen een naam en geboortedatum kan alleen een kwestie van minuten. Talrijke websites en how-to gidsen bestaan al over dit onderwerp, dus er geen enkele surefire of standaard methode is voor het opsporen van een lang verloren familielid of middelbare school chum. Echter, een paar eenvoudige stappen vaak kun je de benodigde informatie snel en efficiƫnt.

Instructies

1

Het vinden van een website waarmee dat u tevens toegang tot Skakel-inligting vir mensen door hun namen en geboortedata. Query een zoekmachine zoals Google of Bing met een term zoals "Zoek persoon door naam en verjaardag." Het geeft een lange lijst van websites die deze dienst leveren. Als de website geld kosten voor toegang tot de database, betalen de vergoeding of bezoek van andere websites op uw pagina met zoekresultaten staan. Er zijn tientallen websites hiervoor--sommige zal onthullen de benodigde informatie kostenloos.

2

Voer de naam en de geboortedatum van de gewenste persoon in het zoekformulier van de website. Als het resultaat niet terugkrijgt, bevestigen dat u inderdaad de juiste informatie. In sommige gevallen, probeer een naam met een iets andere spelling. Als u nog geen resultaten krijgen, gaat u verder met stap 3. Als u een enkel resultaat krijgt, gaat u verder met stap 4. Als je een groot aantal resultaten, proberen om een beperking van het veld naar een aannemelijke locatie waar de persoon zich momenteel bevindt. Bijvoorbeeld, is een John Smith die in Norman, Oklahoma woont, waarschijnlijk de zelfde vriend die bijgewoond middelbare school er.

3

Onderzoeken of het individu zijn naam veranderde. Bijvoorbeeld, als een oude vriendin getrouwd, kreeg ze waarschijnlijk een nieuwe achternaam. In dit geval, off line gaan en zoek vrienden en familieleden van de vermiste persoon. Zij kunnen u waarschijnlijk bieden met de nieuwe naam of zelfs de huidige contactgegevens.

4

Opmerking de contactgegevens van de persoon of de lijst van informatie. Hierbij kan een postadres, een e-mailadres of een telefoonnummer. Proberen te bereiken van de persoon door middel van een van de beschikbare middelen van contact. Als geen van hen werk, probeer opnieuw te bellen van informatie en geven de exploitant, de stad en/of de staat van het postadres. U mei zitten kundig voor het verkrijgen van een huidige telefoonnummer niet vermeld op het Internet.

5

Bezoek aan andere websites en herhaal de bovenstaande stappen. Verschillende websites hebben toegang tot verschillende repositories van informatie.

6

Huur een professionele mensen finder Agentschap als al het andere faalt. Een detective of vermisten deskundige mei zitten kundig voor het opsporen van iemand door records niet gemakkelijk toegankelijk is voor het publiek.