Het opzoeken van een kaart die laat zien waar papegaaien zijn gevonden

Het opzoeken van een kaart die laat zien waar papegaaien zijn gevonden


Kaarten zijn uitstekende instrumenten voor ontdekken waar dingen zijn op de aarde, hoe om te reizen van de ene locatie en de grootte van de massa van de grond en waterlichamen. Satelliettechnologie en mondiale plaatsbepalingssystemen toestaan cartografen--degenen die kaarten trekken--als u wilt maken van ruimtelijke representaties van toenemende detail en precisie. Computer toewijzing maakt het ook mogelijk de cartografische proces, dat verhoogt de snelheid, het produceren van meer kaarten in minder tijd. Sommige kaarten zijn echter zo gespecialiseerd over het gebrek aan wijdverspreide distributie. Op zoek naar een kaart die laat zien van de wereldwijde verdeling van papegaaien voorschrijven wat het graven. Experts zijn uw beste beroep.

Instructies

1

Het maken van een onderzoek met de vereniging van Amerikaanse geografen. Dit is de beroepsvereniging van geleerden en wetenschappers die gebruik maken van kaarten in hun reguliere aanbod van werk, of in de academische wereld, de overheid of de industrie. Contact informatie voor de secties van de specialiteit van dierlijke geografie, biogeografie, Australiƫ, Afrika en Latijns-Amerika.

2

Verbinding maken via de telefoon of e-mail met elke aangewezen contactpersoon. Vraag als alle huidige leden van de afdeling zijn gespecialiseerd in de Neotropical, Ethiopische of Australische faunistische regio's. Dergelijke deskundigen staan bekend als zoogeographers, die zich op de ruimtelijke spreiding van de dieren richten. Het nummer van een afdeling, of andere toegestane contactgegevens, voor elk verzoek.

3

Verzoekschrift elke verwijzing voor informatie over waar kan je kaarten vertegenwoordigen de spreiding van de papegaaien soorten. Je zou kunnen spreken aan geografen die beschikken over de gewenste informatie in hun eigen databases. Anders vragen voor een lijst met beschikbare bronnen van de kaart op de lijn of in harde kopie formaat.

4

Navraag op een soortgelijke manier met de American Library Association kaart en geografie Roundtable. Lid bibliothecarissen specialiseren in geografische informatiesystemen, papieren kaarten en plattegronden en zeldzame atlassen en kranten. De contactgegevens op MAGERT de website gebruiken om te achterhalen welk bestanddeel bibliothecarissen hebben ofwel de kaart van parrot habitats of weet waar een te vinden.