Het opzoeken van een gebruiker Camfrog

Het opzoeken van een gebruiker Camfrog


Camfrog is een video-chat-programma waarmee gebruikers hebben one-on-one videogesprekken of join video chat kamers met meerdere gebruikers. Als met meest onmiddellijk-overseinen programma's, kunt u een lijst van vrienden die u de verbindingsstatus van uw online collega's toont. Omdat Camfrog de praatjeruimte milieu ondersteunt, hebben alle updates sinds versie 3.3 kunnen gemakkelijk vinden een Camfrog gebruiker uit je vriendenlijst opgenomen.

Instructies

1

Download en installeer de nieuwste versie van de clientsoftware Camfrog (zie bronnen).

2

De Camfrog Pro instant upgrade aanschaffen (zie bronnen). De "pro" versie van de software is vereist voor het gebruik van de optie zoeken-gebruiker. Volg de onscreen instructies te ontvangen van het nummer om uw Camfrog-client upgraden naar de pro versie.

3

Start het programma via het "Start"-menu of desktop-pictogram en meld u aan met uw accountreferenties.

4

Klik op het menu "Help" en selecteer "Activeer Camfrog Pro." Voer de code van de activering eerder gekocht en klik op 'OK'.

5

Klik op "Actions", "Zoek Camfrog gebruiker" en type in de gebruikersnaam van de gebruiker die u wilt zoeken. Camfrog pro zal u tonen welke chatroom die momenteel worden gebruikt door de gebruiker.

Tips & waarschuwingen

  • Als de doelgebruiker de locatie finder in hun privacy-instellingen is uitgeschakeld, verschijnt een bericht.