Het opzoeken van een aandrijving van de Flits in Unix

Afhankelijk van uw versie van Unix of Linux, flash drives kunnen niet worden automatisch geïdentificeerd en gemonteerd door het systeem. Ontdekken van de apparaat-id van het station, zodat het kan handmatig worden gemonteerd, kunnen een moeilijk probleem. Er is echter een vrij eenvoudige techniek voor het snel vinden van de flash-apparaat op uw systeem en mounten.

Instructies

1

Uw flash-drive van de computer loskoppelt.

2

Open een terminal venster. You Gonna een simpele Unix commando genaamd "staart" gebruiken om een lopend kopie van het berichtenlogboek systeem afgedrukt op deze terminal.

3

Voer de volgende opdracht:

staart -f kernelberichten

De staart van de toepassing, uitvoeren zonder geen vlaggen, zal gewoon uitprinten van de staart einde van welk bestand wordt geschonken aan--meestal de laatste tientallen lijnen of zo. Echter, met de "-f" modifier, het wordt een zeer krachtige opdracht: het horloges van het bestand en updates onmiddellijk uw terminal met alle regels die aan het worden toegevoegd.

4

Tampon ter uw schicht toer en kijken naar de terminal die draait staart om te zien wat wordt geregistreerd. U ontvangt waarschijnlijk een eerlijke beetje van nieuwe informatie in het logboek, maar u kijkt voor een paar regels die als volgt uitzien:

sdb: sdb1
[sdb] Bijgevoegde SCSI-verwisselbare schijf.

In dit geval is sdb1 de apparaatnaam die is toegewezen aan de flash drive, hoewel het wellicht iets anders zijn op uw systeem. Alles wat overblijft is het station koppelen zodat u deze kunt gebruiken.

5

Monteer de flash drive. Om dit te doen, voert u de volgende opdracht:

sudo mount -t vfat/dev/sdb1/media/usbdrive /

Gaat door de opdracht command, wordt "sudo" gebruikt om te beweren dat root-privileges. U kan of kan geen behoefte aan deze opdracht afhankelijk van de installatie van uw systeem en de privileges die zijn gekoppeld aan uw gebruikersnaam. "Mount" is de opdracht voor het bijvoegen van een nieuw apparaat naar het bestandssysteem. De argumenten "-t vfat" vertelt de computer welk bestandssysteem te gebruiken, in dit geval FAT16 of FAT32. Het pad "/ dev/sdb1" is de naam van het apparaat van uw flash-drive, en moet worden aangepast aan de naam van het apparaat dat u in stappen twee tot vier ontdekt. Ten slotte, "/ media/usbdrive /" is de map waar het station zal worden gemonteerd. Elke map in het bestandssysteem kan hier, met een paar beperkingen worden gebruikt. Ten eerste voor de hand liggende redenen, zult u de map moet leeg zijn voordat u een ander apparaat te koppelen. Ten tweede, de map moet bestaan voordat u het mount commando uitvoert, anders mislukt de bewerking. U kunt de map met de opdracht mkdir, als volgt:

mkdir/media/usbdrive /

Tips & waarschuwingen

  • Het is mogelijk, afhankelijk van uw versie van Unix of Linux, dat het systeemlogboek berichten zal worden gevestigd op een andere locatie. Als u het systeemlogboek berichten niet kunt vinden, raadpleeg dan de documentatie om te ontdekken de locatie.