Het opstarten van een Desktop of Laptop

Het opstarten van een Desktop of Laptop


Over te schakelen op een computer, en laden van het besturingssysteem wordt vaak genoemd "opstarten". Als dit je eerste keer opstarten van een computer, neem een beetje tijd om vertrouwd te raken met de indeling van het toetsenbord en de bewegingen van de muis. Een nieuwe computer kan een beetje ontmoedigend lijken, maar het is eenvoudig met de praktijk, en is een nuttig instrument om de productiviteit te verhogen.

Instructies

1

Ervoor zorgen dat u een werkende computer met een besturingssysteem is geïnstalleerd. Het besturingssysteem is de omgeving die u zal ermee, die op zijn beurt verzoekt de computer te doen. Meest winkel koopt computers worden geleverd met een besturingssysteem is geïnstalleerd.

2

Zet de computer aan. Zorgen dat alle kabels zijn aangesloten op de achterkant van de machine, met inbegrip van het netsnoer. Zoek de power-knop op de voorkant van de computer en het indrukken. De power-knop voor laptops bevindt zich meestal in het deksel van de machine.

3

Wacht totdat de computer een logboek op het scherm weergeeft. Maak je geen zorgen als je een heleboel tekst verschijnen op het scherm ziet, dit is normaal.

4

Het toetsenbord gebruiken voor type ter uw wachtwoord als de computer om een vraagt. Gebruik anders de muis te klikken van de account die u wilt inloggen. De computer is nu opgestart in het geïnstalleerde besturingssysteem.