Het opslaan van sessies in een Browser van de Opera

U hoeft niet te verliezen uw werk wanneer u de browser van de Opera--opslaan sessies in plaats daarvan sluit. Opslaan van een sessie in een browser van de Opera kan gebruikers werk te hervatten precies waar ze gebleven was. Window, page en schuiven alle posities weer zodat de werklast lichter.

Instructies

1

Bezoek van een aantal websites en koppelingen, tabbladen en Vensters rangschikken zoals u laten verschijnen willen zou wanneer u hen op een ander tijdstip heropent. Sluit alle geen onnodige tabbladen, windows en links om geheugen te besparen.

2

Klik op "Bestand", "Sessions" en vervolgens "Opslaan deze sessie" op het browsermenu.

3

Noem uw sessie iets dat gemakkelijk herkenbaar is. Proberen om elke sessie een unieke naam die u gemakkelijk kunt onthouden en dat geeft de inhoud. Als uw sessies zijn verdeeld door toegankelijk tijd, gewoon ze te noemen door the times die ze zijn toegankelijk tijdens de dag. Bijvoorbeeld, kon je sessies op het werk "Morning werken," naam "Werk Lunch" of "Werk middag."

4

Terug naar de browser van de Opera. Selecteer "File", "Sessions" en "Open sessie." Kies uw sessie met de naam.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het instellen van specifieke sessies te laden telkens wanneer browser van de Opera begint. Dit kan u tijd besparen en u toestaan om te gaan werken, zodra Opera lanceert. Gewoon "Doorgaan opgeslagen sessies" kiezen en controleren uw voorkeur sessie na het klikken op het pictogram van de Opera of controleren van de opstartoptie na de naamgeving van uw sessie.
  • U kunt ook het starten van een Opera-sessie terwijl het werken met niet-verwante Opera browser windows, tabbladen en koppelingen.
  • Nuttig zijn om een sessie voor elk van uw interesses te slaan. Sommige gebruikers groeperen sessies op onderwerp. Bijvoorbeeld kunnen hele sessies worden besteed aan de politiek, nieuws, roddels, school, werk, huisdieren of iets anders dat u regelmatig met meerdere tabbladen, windows of koppelingen te controleren.