Het opnieuw starten van LimeWire

Het opnieuw starten van LimeWire


De open bestand aandeel software LimeWire is gratis programma waarin gebruikers bestanden via het Internet in een peer-to-peer verbinding delen kunnen. Zoals met alle software, zou kunnen constant gebruik of overlappende opdrachten maken het programma traag, gevoelig voor storingen of helemaal niet reageert. Opnieuw starten van het programma kunt oplossen de meeste problemen en glitches door zelf. Een gedwongen afsluiten en opnieuw starten wellicht nodig zijn in gevallen van ernstige apathie maar kunnen de huidige downloaden bestanden beschadigd raken.

Instructies

1

Sluit het programma om het herstarten proces beginnen. Selecteer het "Bestand" pull-down menu en selecteer vervolgens de "Exit" tab. wacht een moment als het programma slaat de informatie van bestanden die zijn uploaden of downloaden. Als het programma niet wordt afgesloten of als het bestandsmenu niet wordt geopend, opent u de beheerder van het programma van de computer.

2

Selecteer of markeer het LimeWireprogramma uit de programmalijst in de manager. Klik op het tabblad "Einde programma" aan de onderkant van de manager. Wachten om te worden gevraagd door de manager voor volledige sluiting. Zodra u wordt gevraagd, selecteer het tabblad "Ja", dan wacht u enkele ogenblikken als het programma wordt afgesloten.

3

Hiermee start u de computer helemaal opnieuw. Zodra de computer opnieuw is gestart, heropenen LimeWire. Selecteer het tabblad LimeWire uit de programma'slijst van algemene of door te dubbelklikken op de LimeWire-pictogram op het bureaublad of pictogram dienblad. Wacht tot het programma volledig geladen.