Het opnieuw instellen van mijn taakbalk

Het opnieuw instellen van mijn taakbalk


De taakbalk is gevonden op Windows-computers met alle versies van Windows vanaf Windows 95 vanaf. De taakbalk ziet u welke programma's u momenteel hebt geopend op uw computer en hebt u toegang tot alle programma's op uw computer via de knop "Start". De standaardpositie van de taakbalk draait langs de onderkant van het scherm, maar de taakbalk is een zeer flexibel hulpmiddel en kan worden verplaatst naar elke gewenste positie. Het kan ook zijn dat andere instellingen toegepast, waarmee u gemakkelijker verdwijnen, tenzij uw muiscursor aan de onderkant van het scherm is. Als de taakbalk van de computer heeft verplaatst of de instellingen zijn veranderd en u wilt het terugzetten naar de standaardpositie, dan kunt u de taakbalk kunt resetten. Deze instructies zijn voor het resetten van de taakbalk van Windows XP en Windows Vista-systemen.

Instructies

1

Ga naar de website Microsoft Help en ondersteuning en zoek Microsofts het Wizard herstellen voor het resetten van uw toolbar door te typen "Microsoft Fix it 50192" in het zoekveld.

2

Tikken voort "Stormloop" op het pop-upvenster dat verschijnt.

3

Klik op "Run" wanneer het pop-upvenster vraagt als u wilt uitvoeren ' Microsoft eraan 50192. "

4

Klik op "Ik ga akkoord" als u wordt gevraagd of u wilt uitvoeren van de software, klikt u op "Next." Wachten op de software af te sluiten van het venster van Internet Explorer u hebt geopend. Wanneer de software klaar is met actief is, een pop-upbericht zal adviseren u dat het probleem is opgelost en dat de taakbalk zijn hersteld.

Tips & waarschuwingen

  • U moet verbinding hebben met Internet om het opnieuw instellen van uw taakbalk met behulp van deze instructies te kunnen.