Het opnieuw instellen van mijn taakbalk in Windows XP

Het opnieuw instellen van mijn taakbalk in Windows XP


De taakbalk van windows is een zeer flexibel hulpmiddel dat kan worden verplaatst om aan te passen van de voorkeuren van de gebruiker. U hebt de optie om het verdwijnen totdat de muis overheen wordt geschoven, en u snelle lanceringsknopen voor snellere toegang aan regelmatig gebruikte programma's toevoegen kunt. Trying voor postuur uiterlijk de standaardinstelling kan frustrerend zijn, maar er zijn manieren om te keren terug naar een standaardinstelling en houden die positie vergrendeld. Een paar tweaks hier en daar, en je moet terug naar normaal.

Instructies

1

Als u wilt direct en automatisch terugkeren naar een standaardinstelling, download het kellys-korner taakbalk programma (zie bronnen). Kies de optie "Save As".

2

Zoek het bestand en dubbelklik op als het programma wilt uitvoeren. Het zal u vragen of u wilt het script uitvoeren. Kies "Ja." Het zal dan automatisch het programma uitvoeren en passen uw taakbalk instellingen op standaard.

3

Als u op zoek bent om wijzigingen zonder gebruik van een derde partij programma, beweeg uw muis naar de taakbalk locatie en met de rechtermuisknop op. Kies "Eigenschappen" onder het pop-upmenu. In dit menu, kunt u eventuele voorkeursinstellingen zoals "Keep de taakbalk boven op andere vensters."

4

Als wilt verplaatsen de taakbalk terug naar de standaardlocatie op de bodem van het scherm, klikt u op de taakbalk met de linker muisknop en sleep deze naar de onderkant van het scherm. Als het niet sleept zal, is de taakbalk vergrendeld in de plaats. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer vervolgens door de VN de "Taakbalk vergrendelen" optie. Zodra u de taakbalk hebt gesleept op zijn plaats, kunt u het relock zodat het niet opnieuw zal bewegen.

5

Als de taakbalk is verdwenen of is verborgen en u niet kunt vinden, ga naar het startmenu en selecteer "Uitvoeren," dan "Taakbalk" Typ en druk op "Enter". Dit brengt u naar het instellingenmenu taakbalk.