Het opnieuw instellen van Groepsbeleid voor Windows Defender

Windows Defender is een programma dat deel uitmaakt van Windows dat automatisch de computer voor spyware, adware en andere malware scant. De Groepsbeleid-editor biedt aanvullende configuratie-instellingen die alleen beschikbaar zijn via het register, en kunnen beheerders bepalen of Windows Defender is ingeschakeld, waar het bijwerken op basis van, als het toezicht op de computer in real-time houden moet en of het moet het geven van informatie door aan het netwerk van Microsoft SpyNet. U kunt aangepaste instellingen voor Groepsbeleid in de editor voor Groepsbeleid en Windows zal de standaardservice-instellingen gebruiken. Groepsbeleid is een geavanceerde functie van Windows voor systeembeheerders en is niet beschikbaar op de Home edities van Windows.

Instructies

1

Klik op "Start", "Gpedit.msc" typt in het vak aan de onderkant van het menu Start en druk op "Enter".

2

Navigeer naar de "Lokale Computer computer\Computerconfiguratie\Beheersjablonen\Windows Configuration\Administrative Templates\Windows onderdelen\Windows Defender"-map in het linkerdeelvenster van de Groepsbeleidsobjecteditor.

3

Onderzoeken van elke instelling in het rechterdeelvenster van de Groepsbeleid-editor. Voor elke instelling die niet worden weergegeven "Not Configured" in de kolom "Status", dubbelklik op de instelling, klik op "Not Configured" en klik op 'OK'.