Het opnieuw instellen van een Windows XP-wachtwoord met een Bootable CD

Windows XP kunnen beheerders om een wachtwoord voor aanmelding in Windows te maken. Het is een geweldige manier om te zorgen dat anderen zich aanmelden bij uw computer, evenals ter bescherming van uw gegevens en persoonlijke informatie tegen hackers. Echter, komt een wachtwoord kan averechts effect op je als u het vergeet of iemand hacks in uw computer en verandert deze. Wanneer dit gebeurt, is er een manier kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door uw computer vanaf de Windows XP installatie-CD op te starten en uitvoeren van een schone installatie van Windows. Dit zal de informatie van uw vaste schijf, inclusief alle wachtwoorden wissen. Zodra de installatie voltooid is, kunt u inloggen op Windows zonder een wachtwoord en een nieuwe maken.

Instructies

1

Uw Windows XP-schijf in de computer plaatst. Uitgeschakeld op uw computer, en vervolgens zwenking op weerom voort. Wanneer u het bericht "Pers ieder toonsoort voor schoen vanuit compact disk" ziet, drukt u op een willekeurige toets op uw toetsenbord.

2

Druk op "Enter" wanneer het scherm 'Welkom bij Setup' wordt weergegeven.

3

Lees meer over de "Microsoft Software licentievoorwaarden" en druk op "F8" als u stemt ermee in om door te gaan.

4

Volg de stappen op het scherm Selecteer een partitie te formatteren en installeren venster XP voort. Uw computer waarschuwt u dat er een bestaande versie van Windows XP is geïnstalleerd is. Selecteer de optie voor het installeren van een nieuwe versie via bestaande.

5

Blijven volgende de aanwijzingen op het scherm de instructies om de Windows XP-installatie te voltooien. Wanneer de installatie voltooid is, zal Windows geeft u de optie voor het maken van een nieuwe administrator-wachtwoord.