Het opnieuw instellen van een Windows XP-productcode

Een enkel exemplaar van Windows XP installeren op meerdere computers met behulp van dezelfde productcode kan onbruikbaar die kopie. Na meerdere installaties, kan een gebruiker vinden een "De productcode gebruikt voor de installatie van Windows is ongeldig" bericht verschijnen wanneer u probeert te werken met het. Om het te gebruiken, moet u toegang tot het register en de sleutel wijzigt.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer de optie "Run".

2

Typ 'regedit' in het venster uitvoeren en klik op 'OK'.

3

Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current WPAEvents. Zoek de "OOBETimer" optie en klik met de rechtermuisknop. Selecteer de optie "Wijzigen".

4

Wijzig ten minste één cijfer van de waarde. Klik op 'OK'.

5

Klik op de "Start" knop en selecteer "Run". Type "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe / a" in het venster en klik op 'OK'.

6

Kies de "Ja, ik wil telefonisch via een servicemedewerker onderhoudsbedrijf om Windows te activeren" optie en klik op "Next."

7

Klik op de "Change Product key" en typ in de nieuw productsleutel. Klik op 'Update'.

8

Klik op "Herinner me later" als u naar het vorige venster bent teruggekeerd. Start de computer opnieuw.

9

Toegang tot de "Run" optie en typt u "% systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe/a" in het venster. Wanneer de 'Windows is al geactiveerd. Klik op OK om af te sluiten"verschijnt, klikt u op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige wijzigingen in het register niet kunnen worden ongedaan gemaakt en uw programma's of de computer onbruikbaar maken.