Het opnieuw instellen van een Windows-Update in Vista

Het opnieuw instellen van een Windows-Update in Vista


Als er een probleem met de Windows Update-software op uw computer, kan er problemen zoals de software die u vertellen dat u een update al wanneer je dat nog niet hebt geïnstalleerd. Microsoft heeft een hulpprogramma uitgebracht dat Hiermee stelt u het onderdeel Windows Update van Windows Vista, zodat u kunt beginnen het updateproces en installeer de nieuwste versie van de Windows Update-software.

Instructies

1

Open Internet Explorer en ga naar de downloadpagina voor Microsoft Fix It tool 50202. Klik op de knop "Fix it" en sla het bestand op uw bureaublad.

2

Dubbelklik op het bestand "MicrosoftFixit50202.msi" op het bureaublad en klik op de knop "Run" als er een waarschuwing weergegeven.

3

Plaats een vinkje in het vak met het label "I Agree" en klik op "Next."

4

Laat het vak "Run agressieve opties" leeg, en klik op "Next." Als u nog steeds problemen na het voltooien van de stappen in dit artikel, gebruik van het hulpprogramma opnieuw en de agressieve opties inschakelen.

5

Als u wordt gevraagd of u wilt dat het hulpprogramma om software te installeren op uw computer, klikt u op "Ja".

6

Klik op de knop "Sluiten" wanneer het hulpprogramma is voltooid werken, en vervolgens herstarten uw computer wanneer souffleur.

7

Open Internet Explorer nadat de computer klaar opstarten, en blader naar de Windows Update-website is, update.microsoft.com. Dit proces werkt de Windows Update agent op uw computer en het gereedschap update automatisch gestart. U moet nu zitten kundig voor bijwerken van uw computer met succes.