Het opnieuw instellen van een Windows Mail-wachtwoord

Windows Mail, ook bekend als Windows Live Mail, kunt u e-mail lezen uit een breed scala van rekeningen in één programma. Veel van deze rekeningen zijn niet daadwerkelijk Windows Mail-accounts maar gewoon compatibel zijn met de software. Een ware Windows Live Mail-account eindigt op @hotmail.com of @live.com. Wanneer u de account hebt gemaakt, hebt u een keuze tussen de twee. Wat u ook kiest, het proces voor het resetten van het wachtwoord van de account van uw Windows Mail is hetzelfde.

Instructies

1

Open een webbrowser, en navigeer naar de Windows Live-website. Blader naar de webpagina opnieuw uw wachtwoord. U moet uw wachtwoord via deze website in plaats van via het Windows Live Mail-programma zelf wijzigen.

2

Klik op het keuzerondje naast de optie 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' om deze te selecteren. Een "Reset Your Password" optie verschijnt; Klik op deze link.

3

Typ uw Windows Live ID en de willekeurige karakters die u ziet in de juiste velden op deze pagina. Klik op "Next." Een nieuwe pagina wordt geopend met de opties "beveiligingsvraag" en "Customer Support". Klik op het keuzerondje naast de optie "beveiligingsvraag". Als u het antwoord op je beveiligingsvraag niet meer weet, moet u contact opnemen met de klantenservice om uw wachtwoord te wijzigen.

4

Geef het antwoord op de geheime vraag die u hebt gemaakt in het veld net onder de vraag. Klik op "Next" om door te gaan naar een pagina waarin u wordt gevraagd om uw nieuwe wachtwoord. Typ uw nieuwe wachtwoord in beide velden op deze pagina, en klik vervolgens op "Volgende" opnieuw. U hebt nu met succes uw wachtwoord opnieuw instellen Windows Mail.