Het opnieuw instellen van een SB5120-Modem

Als uw kabelmodem Motorola Surfboard SB5120 de verbinding is verbroken op het Web, de modem opnieuw instellen. U kunt dit proberen voordat ze door alle de moeite van het loskoppelen en opnieuw aansluiten van alle kabels, en het uw internetverbinding kan vaststellen. Resetten van de modem is eenvoudig, zodra u de reset-knop, die kan moeilijk te vinden, doordat het verborgen op de modem en het is niet het label te vinden.

Instructies

1

Draai de kabelmodem Motorola Surfboard SB5120 zodat de achterkant van het voor u toegankelijk is. Er is geen behoefte om te verbreken om het even welk van de kabels.

2

Vind de "Reset" knop op de modem. Het is een kleine verzonken knop gelegen tussen de USB-poort en de kabeluitgang.

3

Een spitse instrument gebruiken om druk op de knop. Houd het voor 10 to15 seconden tijd gunnen om de indicatielampjes van de modem om af te gaan.

4

Laat de resetknop los. De lichten zal geleidelijk beginnen te komen op, zoals de modem verbinding met de communicatiekanalen tussen de leverancier van de kabel, de computer en de Internet-provider maakt. Wanneer alle verbindingen zijn gemaakt, zal het licht stablize.

5

Poging om te verbinden met Internet. Als uw verbinding werkt, is resetten van de modem alles wat je moest doen. Als dit niet gebeurt, moet u controleren met uw gebruikershandleiding of neem contact op met de klantenservice voor meer hulp.