Het opnieuw instellen van een Linksys Wireless-G USB Network Adapter naar de fabrieksinstellingen

Het opnieuw instellen van een Linksys Wireless-G USB Network Adapter naar de fabrieksinstellingen


Af en toe moet een Linksys Wireless-G USB Network Adapter worden gereset naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit kan zijn omdat u had een onverwachte macht schommeling die veroorzaakt uw instellingen worden vervormd, dit worden kan veroorzaakt door uw wachtwoord hebben vergeten, of het kan een programma conflict. Ongeacht wat de reden is het reset proces hetzelfde.

Instructies

1

Blijken de achterkant van de router, zodat het naar u toe is gericht. Zoekt u een rode knop "Reset" naast de poort van de kabel Internet. Met behulp van de punt van een tandenstoker, de "Reset" knop ingedrukt gedurende 30 seconden.

2

Laat de knop wanneer u het licht op het terug knipperen zien, dan koppel het netsnoer gedurende vijf seconden.

3

Steek het netsnoer. U moet nu worden onder de werking van de standaard fabrieksinstellingen. Als dit niet heeft gewerkt, gaan naar de volgende stap.

4

Toegang tot uw webbrowser en typt u "192.168.1.1" (zonder aanhalingstekens). Dit is het IP-adres van de router van Linksys.

5

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer veroorzaakt. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet hebt gewijzigd, de standaardinstelling heeft geen gebruiker-ID en het wachtwoord is "admin"

6

Klik op het tabblad met het label "Beheer" en ga naar het tabblad met het label "Factory Defaults." Klik op "Ja" naast "Restore Factory Defaults."

7

Klik op "OK" wanneer een bevestigingsprompt voor venster bent u zeker vraagt als u wilt dat de router terug naar de oorspronkelijke standaardinstelling. Klik op de "Save Settings" knop aan de onderkant van de pagina om de router te resetten.

Tips & waarschuwingen

  • Als u in de Web browser routerinstellingen bent, veranderen niet iets anders dan wat is beschreven. Verdere wijzigingen aanbrengen in de browser kan resulteren in software en hardware storing.