Het opnieuw instellen van een Laptop naar de fabrieksinstellingen voor gratisHet proces van het herstellen van een laptop naar de fabrieksinstellingen veegt uit de inhoud van de harde schijf van de computer. Dit is ideaal voor degenen die wensen om persoonlijke informatie voordat de verkoop van hun laptops en wie moet elimineren van bepaalde computerproblemen te verwijderen. Sommige fabrikanten het systeem herstellen bestanden opslaan op een kleine partitie op de harde schijf, terwijl anderen bieden schijven die deze bestanden bevatten. Ongeacht welke methode die u gebruikt, kon het herstelproces systeem duren 45 minuten tot een uur.

Instructies

1

Back-up van uw bestanden. Belangrijke documenten, foto's en muziek opslaan naar verwisselbare opslagmedia, zoals een flashstation of een CD.

2

Plaats de hersteldiskette in het diskettestation en start opnieuw op uw laptop. Dit zal het lanceren van een programma om u te begeleiden door het proces van de gegevensterugwinning systeem. Volg de aanwijzingen op het scherm om te herstellen van de laptop naar de fabrieksinstellingen.

3

Toegang tot het systeem herstellen bestanden die zijn opgeslagen op de harde schijf. Start de computer opnieuw. Let op het zwarte scherm voor instructies over welke functietoets u moet drukken voor toegang tot de module voor het beheer van de computer. De functietoets gebruikt verschilt per fabrikant, maar de gebruikte sleutels zijn F2, F8, F10 en F11. Selecteer de optie voor het opnieuw instellen van de computer uit de lijst met opties in de beheermodule. Volg de aanwijzingen om te beginnen met het proces.

4

Wachten op de computer om het proces te voltooien. Dit kon duren maximaal een uur. Het programma u wordt gevraagd de computer aan het eind van het proces opnieuw opstarten. Als u de laptop met systeemschijven terugzetten reset, zorg ervoor dat u de schijven te verwijderen uit het diskettestation voordat u het systeem opnieuw opstart.