Het opnieuw instellen van een Laptop als er virussen

Het opnieuw instellen van een Laptop als er virussen


Bij resetten van uw laptopcomputer nadat het heeft geweest septisch met programma virussen of Trojaanse paarden betrekking heeft op een heleboel werk en een behoefte aan geduld. Ervan uitgaande dat u al hebt geprobeerd voor het zuiveren van de virussen met een anti-virus programma en op did niet werkzaamheden, vervolgens betekent uw volgende optie dat opnieuw formatteren en opnieuw laden van programma's op uw computer. Deze actie, bekend als een schoon vegen, verwijdert vele virussen, maar je moet alles verwijderen en volledig formatteren van de vaste schijf. U kan niet knippen alle hoeken in het proces omdat veel virussen kunnen zitten in de operationele software register of tijdelijke geheugen, reinfecting van de computer wanneer opnieuw opgestart.

Instructies

1

Zet op uw computer en laat deze volledig laden de besturingssysteemsoftware. Een extern back-upstation verbinden met uw computer via de USB-aansluiting op de laptop. Wacht tot de computer in het herkennen van het station. Kopieer al uw bestanden naar de externe schijf door te openen het venster map in uw computer, de doelbestanden te slepen naar de vaste schijf weergegeven in het venster en laten de computer uit te voeren de verdubbeling.

2

Met de rechtermuisknop op de externe schijf weergegeven op de computer. Uitgezocht "Eject" verbinding verbreken van het station. Ontkoppel de externe harde schijf wanneer de computer zegt dat het veilig is om te doen. Selecteer de knop "Start". Open de weergave van de belangrijkste station op de computer.

3

Met de rechtermuisknop op de belangrijkste vaste schijf (station C) weergegeven. Selecteer "Schijf formatteren" in het menu dat verschijnt. Selecteer "Full format" in de keuzes die worden weergegeven in het volgende menu. Bevestig deze actie wanneer de computer waarschuwing wordt weergegeven dat alle worden verwijderd. Wachten op de computer om de opmaak proces te voltooien. Zet de computer uit als het niet is uitgeschakeld zelf uit.

4

Zet de computer en wachten tot het te bevestigen de operationele software en bestanden niet meer bestaan (het zal alleen Toon een basic prompt in plaats van opstarten). Invoegen van een kopie van uw gelicentieerde besturingssysteemsoftware. Laat het installeren op de computer. Start de computer om de wijzigingen te volledig van kracht.

5

Wachten op de computer start volledig en de operationele software wil beginnen. Installeer elk van uw computer programma's die oorspronkelijk op uw laptop, naar de computer herstarten werden na elk programma is geïnstalleerd. Een nieuwe scan van uw computer uit te voeren met een anti-virus programma. Wacht tot het programma te bevestigen dat uw laptop is schoon.

6

Sluit de externe harde schijf met de back-upbestand exemplaren op uw laptop. Direct de anti-virus programma om het externe station te scannen. Uw persoonlijke bestanden terug naar uw laptop kopiëren wanneer het externe station schoon is bevestigd.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet gedoe met de details wilt van het herstel van uw laptop, bieden veel computerwinkels reparatie die computer restauratie en verwijdering van virussen bevatten. Echter, als u persoonlijke bestanden op uw computer die u niet liever iemand kijken heeft deze optie niet wellicht een goed idee.
  • Een volledig formaat van een computer of laptop omvat volledig schrijven over de interne harde schijf en het uitroeien van alle bestaande bestanden. Terwijl dit een virus in het geheugen en rijden elimineert, veegt het ook om het even wat anders. Als u geen kopieën van uw programma's opnieuw te installeren, zul je om ze weer om de programma's opnieuw installeren op uw computer te kopen.