Het opnieuw instellen van een interne Modem op een PC

Het opnieuw instellen van een interne Modem op een PC


Als uw probleemoplossing heeft vastgesteld dat het probleem met uw internetverbinding is niet van uw Internet service provider of computer software, dan u wellicht uw interne modem opnieuw instellen. Meestal kan een PC herstarten kwesties met een interne modem. Als uw computer te rebooten mislukt, dan is andere stappen moeten worden genomen via uw apparaat manager opnieuw instellen van de interne modem.

Instructies

1

Ga naar het menu "Start" en typ "Device manager" als Windows Vista of 7, of navigeer naar 'Configuratiescherm' dan op "Hardware en geluid" en toegang tot "Device manager", te vinden onder apparaten en printers.

2

Klik op het plus icoon naast "Modems."

3

Klik met de rechtermuisknop op de modem en klik op 'Uitschakelen'. Klik met de rechtermuisknop op de modem opnieuw en klik op "Enable". Dit moet uw probleem verhelpen of begint opnieuw de modem. Als dat niet het geval is, reset van de modem bij de terminal.

4

Klik met de rechtermuisknop op de modem in Apparaatbeheer en klik op 'Eigenschappen'. Ga naar het tabblad modem en vervolgens erachter te komen wat de modem poort wordt gebruikt (bijvoorbeeld COM3).

5

Download en installeer stopverf van www.putty.org (zie bronnen). PuTTY is een opensource-software waarmee u de interne modem, denk dat het op afstand wordt benaderd. De interne modem kan niet opnieuw instellen of reageren op uw commando's zonder PuTTY als er problemen met uw netwerk. Open het programma.

6

Klik op de knop naast de "Serial" en typt u de poort die u hebt opgeschreven terwijl gelegen in de sectie eigenschappen van de device manager. Druk op "OK" en een zwarte terminal venster zal verschijnen.

7

Typ "ATZ" binnen het programma PuTTY en druk op de enter-knop op uw toetsenbord. Deze code wordt universeel interne modems. Uw modem binnen de terminal prompt zal reageren, "OK."