Het opnieuw instellen van een Compaq Armada M300 fabrieksinstellingen

Het opnieuw instellen van een Compaq Armada M300 fabrieksinstellingen


De Compaq Armada M300-laptop is een populaire keuze voor zowel particulieren als ondernemers. Deze modellen worden nog steeds veel gebruikt, en in de meeste gevallen kunnen ze bieden uitstekende service voor vele jaren. Toch zijn er tijden wanneer de beste cursus van actie is om de computer te herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Wanneer de computer wordt geraakt door een virus, of wanneer het besturingssysteem is beschadigd, is herstel van de laptop naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen vaak de beste manier om verder te gaan.

Instructies

1

Back-up van al uw gegevens op een stick of externe harde schijf. Het herstelproces zal vernietigen alle gegevens op de computer.

2

Verkrijgen van een herstel-CD van HP. De herstel-CD zal komen met de basic herstel-CD en een CD van het besturingssysteem.

3

Invoegen van de herstel-CD in het CD- of DVD-station en sluit de Armada M300. Druk op de power-knop voor zwenking van de laptop weerom voort.

4

Wachten op de laptop te booten vanaf de CD en bevestigen dat u wilt formatteren van de schijf. Plaats de CD van het besturingssysteem wanneer daarom wordt gevraagd. De laptop zal automatisch opnieuw opstarten wanneer de herstelbewerking is voltooid.