Het opnieuw instellen van een Comcast Modem na het downloaden

Het opnieuw instellen van een Comcast Modem na het downloaden


Een Internet-modem is onderworpen aan interferentie van andere elektrische apparatuur. Daders kunnen omvatten draadloze routers, printers, telefoons en babyfoons. Problemen kunnen ook worden veroorzaakt door de Internet-service zelf of de verbinding wordt verstoord. Een gemeenschappelijke bron van de verstoring van de verbinding is het downloaden van grote bestanden, een dergelijke films of video games. Problemen met uw internetverbinding van Comcast kunnen vaak worden opgelost door het opnieuw instellen van uw modem.

Instructies

1

Schakel de modem. Terwijl sommige modems kunnen zijn voorzien van een schakelaar, de meeste Comcast modems alleen moeten worden losgekoppeld van de voeding.

2

Controleer of dat de lampjes op de voorkant van de modem zijn uitgeschakeld. Wacht ten minste 30 seconden na alle van de lampjes op de modem zijn gegaan uit. Dit geeft de tijd van de modem te gebruiken geen resterende elektriciteit in van de modem schakelingen, waardoor de eenheden geheugen wissen.

3

Sluit het netsnoer van de modem weer in. Wacht tot alle van de lichten om terug te komen op voordat u probeert om online te krijgen.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige modems krijgen een verzonken rest-knop op de achterzijde van de eenheid. Als de modem los het probleem niet is opgelost, duw en houd de resetknop in, met het einde van een paperclip, 60 seconden.