Het opnieuw instellen van een Chip op een Epson CX8400 inkt

Aankoop van de inktcartridges is duur en vaak onvermijdelijk. U kunt echter een gebruikte Epson inktcartridge met een ink refill kit, die goedkoop en makkelijk bereikbaar is bijvullen. Het belangrijkste probleem met deze methode krijgt uw printer de cartridge als vol herkent. Om dit obstakel te omzeilen, moet de Epson inkt cartridge chip opnieuw worden ingesteld. Om dit te gebeuren, moet u een inkt apparaat resetten. Als u dit niet doet, is uw Epson cartridge vrijwel onbruikbaar.

Instructies

1

Koop een inkt cartridge chip apparaat resetten. Een resetten apparaat is draagbaar apparaat dat Hiermee stelt u de inkt cartridge geheugenchip. Wanneer de chip wordt teruggesteld, herkent de printer de cartridge als vol.

2

Lijnt de cartridge uit van het printer cartridge houder te verwijderen.

3

Uitlijnen van het resetten apparaat pinnen en de inktcartridge chip, en ze met elkaar verbinden. Zorg ervoor dat de verbinding tussen de twee vasthouden.

4

Laat 10 seconden om te geven voor het apparaat LED licht groen worden zal. Dit betekent dat het resetten proces succesvol was. Koppel het apparaat los van de inktcartridge.

5

Opnieuw invoegen van de inktcartridge terug in de printer en een testpagina afdrukken.