Het opnieuw instellen van een Canon IP-1880 Printer

Het opnieuw instellen van een Canon IP-1880 Printer


Wanneer de inkt overflow in uw PIXMA-1880 vol is of de printer is bevroren, moet u wellicht een reset op het apparaat duidelijk de fout of het opnieuw instellen van de inkt overloop sensor systeem uitvoeren. U kunt de printer opnieuw instellen in minuten jezelf, opslaan van de kosten van een bezoek van een technicus. Resetten van het elektriciteitssysteem zal duidelijk de systeemkaart in de printer, documenten verwijderen uit het geheugen, alsmede eventuele fouten te wissen.

Instructies

1

Druk op de knop "Hervatten" op uw printer Canon IP-1880. Houd de knop ingedrukt gedurende twee minuten, en laat dan los.

2

Til de printer te dekken. Verwijder de inktcartridge uit de vervoerder. Plaats de cartridge totdat het volledig in de drager zit.

3

Sluit de printer te dekken. Druk op de knop aan / uitschakelen van de stroomvoorziening van de printer 1880. Haal het netsnoer uit het stopcontact. Wacht 30 seconden en steek de stekker van het netsnoer. Druk op de voedingsknop om te schakelen op de stroomvoorziening van uw printer.