Het opnieuw instellen van een BIOS-wachtwoord op de Dell Optiplex GX270

Het opnieuw instellen van een BIOS-wachtwoord op de Dell Optiplex GX270


Wanneer u een BIOS-wachtwoord voor de Dell Optiplex GX270 instellen, moet u telkens wanneer die u uw systeem start invoeren. U ook invoeren het wachtwoord wanneer u toegang het BIOS tot. Na een BIOS-wachtwoord biedt een extra beveiligingsniveau, maar als u het wachtwoord vergeet, u niet langer toegang hebt tot uw systeem. Een achterdeur methode opnieuw instellen van een BIOS-wachtwoord niet die vereisen dat u het bestaande wachtwoord kent biedt Dell Optiplex gebruikers.

Instructies

1

Zwenking vandoor uw Dell Optiplex GX270.

2

Koppel alle kabels, met inbegrip van het netsnoer los.

3

Druk op de knoppen van de twee release gelegen aan weerszijden van de Optiplex GX270. Als de voorkant van de computer is geconfronteerd met u, zijn de knoppen in de buurt van de rug aan beide zijden.

4

De achterkant van de cover en pivot voorwaarts heffen.

5

Verwijder de twee-pins PSWD jumper op het moederbord (de letters "PSWD" naast de jumper zijn) gelegen.

6

Breng het klepje weer en alle benodigde kabels hechten.

7

Zet uw Dell Optiplex GX270.

8

Herhaal de stappen voor het vervangen van de PSWD jumper. Na het herstarten van uw systeem de eerste keer, zal het wachtwoord worden verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • Als u weet dat uw huidige BIOS-wachtwoord, voer uw Dell Optiplex BIOS door de computer opnieuw opstarten en druk op "F2". Voer uw wachtwoord in. Druk op "Ctrl > Enter" Verwijder het wachtwoord. Ga naar de instellingen voor wachtwoord een nieuw wachtwoord instellen indien gewenst.
  • Verwijder niet alle andere springpaarden.