Het opnieuw instellen van de systeem management control (SMC) op MacBook Pro

Het opnieuw instellen van de systeem management control (SMC) op MacBook Pro


Is uw MacBook laadt niet correct? Hebt u opgemerkt dat uw Mac niet correct uitvoeren tijdens de slaap en wakker cycli? Soms is een eenvoudige SMC reset zal helpen het probleem oplossen. Voordat u de stappen in dit artikel, probeert een opnieuw starten eerst.

Instructies

1

Voordat u de SMC reset, proberen om uw computer opnieuw te beginnen door hetzij met behulp van Force Quit (Command + optie + Escape), opnieuw starten (Control + Command + Power) of Force afsluiten (Houd de Power knop ingedrukt gedurende 10 seconden). Als dit niet werkt, kunt u proberen de SMC resetten. De SMC resetten wordt niet gebruikt om een niet-reagerende kwestie te bevestigen, en moet gebeuren met de nodige voorzichtigheid.

2

Zet uw computer uit.

3

Koppel de AC-adapter. Vervolgens Verwijder de batterij.

4

Houd de machtsknoop 5 seconden ingedrukt en laat vervolgens de knop los.

5

Vervangen van de batterij en verbinding met de AC-adapter.

6

Druk op de voedingsknop om te schakelen op de computer. De SMC nu hersteld en uw probleem kan zijn opgelost. Hopelijk uw probleem is opgelost en u hoeft niet te krijgen van uw mac gerepareerd of een nieuw moederbord kopen.

Tips & waarschuwingen

  • Als dit niet werkt, neem je Mac naar een geautoriseerde Mac reparatie center en laat iemand bij de Genius Bar een blik bij het nemen.
  • Dit artikel is bedoeld voor Intel Macs vanaf het jaar 2006 of later gebaseerde.
  • Het uitvoeren van deze taak op uw eigen risico. Als u niet zeker bent, raadpleegt u een geautoriseerde dealer voor Mac.