Het opnieuw instellen van de combinatie op een Laptop veiligheid kabel

Het opnieuw instellen van de combinatie op een Laptop veiligheid kabel


Populair bij studenten, professionals en andere laptopgebruikers van mobiele, laptop veiligheid kabels beschermen laptops wanneer gebruikt in openbare ruimtes. De laptop Cijfercombinatiesloten passen in een speciale poort op uw laptop of netbook "Kensington" poort genoemd of kunnen passen in een standaard poort zoals een VGA-poort. Elke gebruiker wordt een unieke combinatie voor de vergrendeling. Door inwikkeling de aangesloten kabel rond een stevige, grote object en door de lus aan het eind van de beveiligingskabel, kunt u de laptop beveiligen.

Instructies

1

Instellen van de combinatie aan "0000" (de door de fabriek ingestelde combinatie voor veel laptop sloten) of naar de huidige combinatie als u het hebt gewijzigd sinds de aankoop van het.

2

Steek een schroevendraaier of een opgenomen reset tool in de reset schroef of pin. Roteer de reset schroef of pin naar de juiste positie. Mogelijk moet u de pin rechtsom of linksom 60 tot 90 graden draaien.

3

Schuif de combinatie wijzerplaten als een nieuwe combinatie wilt selecteren. Noteer de combinatie.

4

Roteer de reset schroef of pin op de oorspronkelijke positie. Test de nieuwe combinatie voorafgaand aan het slot op uw laptop aansluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige fabrikanten van laptop veiligheid kabel kunnen u uw laptop-combinatie online opslaan voor het geval dat u het vergeet. Back-up van uw combinatie online of schriftelijk.
  • De vergrendeling koppelt aan een onroerende object.
  • Versleutelen uw combinatie voordat u uw laptop zonder toezicht vertrekt zodat voorbijgangers kunnen niet uw combinatie leren.