Het opnieuw instellen van de aandrijving van de flits op Explorer 4250 HD

Het opnieuw instellen van de aandrijving van de flits op Explorer 4250 HD


Resetten van de vaste schijf is soms nodig voor goed om opnieuw te werken. Problemen ontstaan vaak als de drive is verkeerd, dropped of elektrische schade heeft. Uitvoeren van een hard reset wellicht de enige manier van het opslaan van de harde schijf. Een harde reset van een harde schijf, met inbegrip van de Explorer 4250, is iets dat alleen duurt een paar minuten maar bespaart een heleboel tijd en geld in de toekomst.

Instructies

1

Het opstarten van uw computer en te controleren om te zien dat de harde schijf is aangesloten en ingeschakeld.

2

Klik op de knop "Start" op het bureaublad van Windows en klik met de rechtermuisknop de "Computer" link aan de rechterkant van het "startmenu." Klik op "Beheren" op het kleine menu dat verschijnt.

3

Klik op "Schijfbeheer" aan de rechterkant van het hoofdmenu van de manager van het apparaat. Dit geeft alle beschikbare harde stations, zelfs de flash drives.

4

Klik met de rechtermuisknop de harde schijf die u wilt instellen op het bovenste gedeelte van het venster "Schijfbeheer". Klik op 'Format' van het kleine menu dat verschijnt.

5

Klik op "Full Format" als de opmaak methode en klik op 'OK'. Dit zal het uitvoeren van een volledige reset van de harde schijf, de inhoud schoon te vegen.

Tips & waarschuwingen

  • U verliest al uw opgeslagen bestanden nadat de reset is uitgevoerd.