Het opnieuw installeren van Windows Vista Audio-apparatenU wellicht opnieuw installeren audioapparaten die beginnen te werken niet correct. Als u de audio-apparaat terug naar optimale staat verkeert, hebt u de stuurprogramma's te verwijderen uit uw machine en ze vervolgens opnieuw te installeren. De eerste keer dat u probeert te verwijderen en opnieuw installeren van audio-apparaten, moet u wellicht vragen in verband met de juiste methode. Audio-apparaten in Windows opnieuw installeren duurt slechts een paar stappen te bereiken.

Instructies

1

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel". In het Configuratiescherm, klikt u op het tabblad "Apparaatbeheer". Hierdoor hebt u toegang tot alle apparaten op uw computer.

2

Klik op "Geluid, Video en Game Controllers." Hier ziet u een drop-down menu voor alle van de audio-apparaten aangesloten op uw computer. Selecteer het audio-apparaat dat u probeert te installeren. Klik op het tabblad van de "Eigenschappen" voor toegang tot het scherm waarin de stuurprogrammagegevens.

3

Klik op 'Stuurprogramma verwijderen' om te verwijderen van de software voor het geluidsapparaat van uw harde schijf. Dit zal volledig verwijderen van het apparaat en u voorbereiden op een andere installatie.

4

Sluit de audio-apparaat aan je computer en wacht tot de stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Als u moet handmatig de stuurprogramma's te installeren, de nieuwste versie van hen gedownload vanaf de website van de fabrikant van uw audio-apparaat. Klik op "Uitvoeren" om het installeren van de stuurprogramma's, zodra ze hebt gedownload. Aan de onderkant van het scherm ontvangt u een bericht zeggend dat de installatie voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Audio-apparaten opnieuw installeren kan de meeste software-gerelateerde problemen die kunnen ontstaan na verloop van tijd oplossen. Herinstallatie is de eerste stap om te bepalen of uw apparaat correct functioneren.
  • U het apparaat opnieuw terwijl u toepassingen openen kan bestuurders te mislukken.