Het opnieuw installeren van Internet Explorer voor Windows XP Home Edition SP 1Windows XP is een Microsoft-besturingssysteem dat ontving verschillende belangrijke systeemupdates, genaamd "Systeem Packs," in de loop van zijn ontwikkelingscyclus. Windows XP Home Edition System Pack 1 (SP1) wordt gedistribueerd met Internet Explorer geïnstalleerd. Als u een of andere manier uw installatie van Internet Explorer verwijdert, kunt u gemakkelijk opnieuw installeren van het programma gratis van de website van het programma.

Instructies

Het opnieuw installeren van Internet Explorer op Windows XP Home Edition SP 1

1Het opnieuw installeren van Internet Explorer voor Windows XP Home Edition SP 1


Een groene LED op uw computer geeft de juiste harde schijf en internet verbinding functie.


Schakel uw computer en zorgen dat uw harde schijf en Internet verbinding functie naar behoren. Dit voorkomt fouten tijdens de download en installatie processen voor Internet Explorer. Log in op uw account van de gebruiker besturingssysteem en beginnen met het downloaden van het Internet Explorer-installatieprogramma van de officiële downloadpagina.

2Het opnieuw installeren van Internet Explorer voor Windows XP Home Edition SP 1


Installatie tot 100% vóór het opnieuw opstarten van uw Windows XP-PC toestaan.


Dubbelklik op het installatieprogramma van Internet Explorer. Lezen en ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst, selecteer een map op uw harde schijf voor installatie en klik op "Next." Het installatieprogramma zal blijven en beginnen met het kopiëren van Internet Explorer naar harde-schijf van uw computer. Installatie te bereiken 100% voltooiing en start de computer opnieuw toestaan.

3Het opnieuw installeren van Internet Explorer voor Windows XP Home Edition SP 1


Na het installeren en opnieuw opstarten van uw PC, zal Internet Explorer zijn klaar voor gebruik in Windows.


Weer inloggen op uw account van de gebruiker besturingssysteem en dubbelklik op het pictogram Internet Explorer op het bureaublad. Start de toepassing Internet Explorer moet en u zal zitten kundig voor toegang tot het internet vanaf uw Windows XP Home Edition SP1 PC.

Tips & waarschuwingen

  • Voer geen andere programma's dan het Internet Explorer-installatieprogramma tijdens de installatie. Achtergrond toepassingen dan het installatieprogramma van Internet Explorer uit te voeren, zal de systeemprestaties vertragen.