Het opnieuw installeren van enkele ontbrekende bestanden

Het opnieuw installeren van enkele ontbrekende bestanden


Belangrijke systeembestanden kunnen verdwijnen als de software is geïnstalleerd en verwijderd uit Windows. Bestanden kunnen worden beschadigd door slechte installaties of per ongeluk verwijderd door andere processen. Ontbrekende bestanden veroorzaken programma's om defect, fout berichten die moeten worden weergegeven en de computer instabiel kunnen maken. De directe oplossing voor de ontbrekende bestanden te herstellen is het besturingssysteem opnieuw moet installeren, maar dat is een optie van laatste redmiddel. Er zijn verschillende methoden voor het herstellen van systeembestanden ontbreken bij Windows zonder te beginnen vanaf nul.

Instructies

1. Windows Update

1

Open het menu Start, klik op \"All programma's, \" en klik vervolgens op Update \"Windows. \"

2

Klik op de link 'Controleren op updates' als u wilt dat Windows Update scant de computer. Download en installeer de kritieke updates aangeboden door Windows Update.

3

Herstarten naar de computer en controleer of het ontbrekende bestand. Als het bestand nog steeds ontbreekt, ga verder hieronder bij deel 2 voor Windows XP of sectie 3 voor Windows Vista en Windows 7. Als een dll-bestand ontbreekt, gaat u verder met sectie 4.

Systeembestandsbeveiliging in Windows XP

4

Plaats de installatie- of herstel-cd van Windows XP. Sluit het venster dat met de schijf begint.

5

Open het menu Start, klikt u op \"Run,\" en vervolgens "sfc/scannow" typt in het veld. Druk op \"Enter\" uit te voeren Systeembestandsbeveiliging. Het proces zal worden uitgevoerd gedurende enkele minuten dan beëindigen zonder verdere kennisgeving. Het zal automatisch vervangen door ontbrekende of beschadigde systeembestanden.

6

Herstarten naar de computer; de ontbrekende systeembestanden moeten worden teruggezet.

Systeembestanden in Windows Vista en Windows 7

7

Open het menu Start, klik op \"All programma's, \" Klik op \"Accessories\" en klik met de rechtermuisknop \"Command Prompt. \" met de linkermuisknop op de optie "run as administrator".

8

Schakel de command line door te typen "cd\" en druk op Enter. Typ "sfc/scannow" en druk op \"Enter.\" The System File Checker-scan duurt een tijdje om te voltooien, maar vereist geen constante monitoring. Systeembestanden zal verslag over eventuele ontbrekende of beschadigde bestanden en vervang ze.

9

Start de computer opnieuw, en controleer op ontbrekende bestandsfouten.

Ontbrekende DLL bestanden

10

Visit DLL-files.com and perform a search for the missing DLL file.

11

Download het ZIP-archief met het ontbrekende DLL-bestand, dan het dll-bestand uitpakken in de map System32 voor Windows. De systeemmap bevinden zich in de directory van C:\Windows\. Gebruik de System64-map als met een 64-bits versie van Windows.

12

Open het menu Start, typ 'regsvr32"gevolgd door een spatie en de naam van het DLL-bestand en druk vervolgens op \"Enter.\ "het commando"regsvr"de DLL wordt geregistreerd met Windows. Gebruik regsvr64 voor 64-bits versie van Windows.

Tips & waarschuwingen

  • Lidmaatschap van BleepingComputer.com is gratis, hoewel niet verplicht om de bestand-Database te gebruiken.
  • Systeembestanden van Windows kunnen worden gebruikt in Windows XP.
  • DLL-files.com allows users to upload sought-after DLL files to the database.
  • Oplossingen door Systeembestandsbeveiliging en systeembestanden kunnen negeren van wijzigingen door Windows Update.
  • Vervangen van ontbrekende DLL bestanden zal niet altijd fouten oplossen.
  • Enkele ontbrekende systeembestanden kunnen alleen worden hersteld met een verse installatie van het besturingssysteem.