Het opnieuw installeren van een Windows Back-uppartitie

Uw back-up van de partitie geeft u de mogelijkheid om te herstellen van de harde schijf gegevens in geval van Windows corrumpeert of uw harde schijf crasht. De besturingssystemen Windows 7 en Vista is een console van de terugwinning, die u bij het proces begeleidt van uw partitie herstel vanaf een back-up. De herstelconsole heeft verscheidene opties die reparatie uw computer in geval van een noodsituatie. Uw back-up van de partitie is een bootable, en het bevestigt een gerestaureerde programma's, bestanden en systeembestanden van Windows.

Instructies

1

Plaats de Windows installatie DVD in station van de computer. Druk op de knop "Reset" op uw computer om uw computer te rebooten. Wanneer het wordt u gevraagd op een toets, drukt u op 'Spacebar' om op te starten naar de DVD.

2

Kies uw taal, de instellingen voor het toetsenbord en de tijdzone in het welkomstvenster van de eerste. Klik op "Next." Het volgende venster heeft een link waar u de herstelconsole. Klik op de "Reparatie uw Computer" te gaan van de herstelconsole in plaats van het besturingssysteem opnieuw te installeren.

3

Kies uw besturingssysteem in de keuzelijst en klik op "Next." Hebt u slechts één besturingssysteem is geïnstalleerd, wordt de standaard Windows-versie is al geselecteerd. Klik op "Next." Het volgende venster wordt de naam herstel consolevenster, waarin u diverse opties. Klik op "Systematiek weergeven".

4

Verwijder de installatie-DVD en plaats van uw back-up. Klik op "OK" om uw partitie te herstellen. Wanneer het herstel is voltooid, verwijdert u de DVD en herstart.