Het opnieuw installeren van Beveiligingscentrum in Windows XPSecurity Center in Windows XP is een programma dat beveiligingsfuncties op uw computer controleert. Het zal u waarschuwen als u hoeft niet een anti-virus programma dat wordt uitgevoerd, of als u een actieve firewall niet hebt. Beveiligingscentrum kwam niet met de oorspronkelijke release van Windows XP; het maakte deel uit van Service Pack 2 (SP2), die kwam uit in augustus 2004. SP2 opgenomen een aantal upgrades van de veiligheid, waaronder Windows Beveiligingscentrum. Als wilt installeren Security Center, moet u SP2 opnieuw installeren.

Instructies

1

Ga naar de website Microsoft Update.

2

Kies "Snelle installatie." Deze optie kan Microsoft voor het scannen van uw computer om te zien welke updates er. De uitdrukkelijke optie voor updates zullen richten alleen op de belangrijke updates, zoals servicepacks, updates en beveiligingsupdates. Zodra Windows Update klaar is met scannen, zal het een lijst met alle updates die uw computer hoeft niet produceren.

3

Klik op "Installeren Updates" gelegen aan de linkerzijde van de updatepagina zodra de updates zijn gedownload. U kunt de voortgang van afzonderlijke updates controleren door te klikken op hen.

4

Selecteer de knop "Updates installeren" op de pagina installeren. Dit zal automatisch installeren alle updates uw computer ontbreekt.

5

Start de computer opnieuw op zodra de installatie is voltooid.