Het opnieuw inschakelen van de luidsprekers op een Windows Vista-Computer

Het opnieuw inschakelen van de luidsprekers op een Windows Vista-Computer


Als je toevallig een van de vele computergebruikers met het Windows Vista-besturingssysteem op een computer of laptop, loopt u mogelijk het probleem van niet zijnde kundig voor geluid uit de luidsprekers van de computer. Of het nu geluid uit de ingebouwde luidsprekers, een USB-hoofdtelefoon of luidsprekers aan te sluiten, hebben veel gebruikers van Windows Vista het probleem van geen computer geluid tegenkomen.

Voor het oppakken van de computer en het opspannen uit het raam, zijn hier een paar eenvoudige stappen voor het opnieuw inschakelen van de luidsprekers op een computer met Windows Vista.

Instructies

1

Toegang tot het Configuratiescherm via het menu Start. Het moet zich bevinden op de rechterkant van het menuopties.

2

Klik op het geluidspictogram in het deelvenster Beheer en toegang tot het tabblad afspelen. Als alle van de geluidsapparaten zijn uitgeschakeld, meer dan waarschijnlijk verschijnt het tabblad afspelen een leeg wit scherm of formulering om het effect van "Er zijn geen geluid apparaten voor dit systeem." Ook kan het een van de geluidsapparaten, maar niet de luidsprekers die u wenst te luisteren naar weergegeven.

3Het opnieuw inschakelen van de luidsprekers op een Windows Vista-Computer


Rechtermuisknop Klik in het lege witte gebied in het afspeelscherm. Dit zal omhoog een menu waarvan moet een van de opties lezen "Toon uitgeschakeld geluidsapparaten." Klik op deze optie om de geluidsapparaten voor de computer re-toe te laten.

4

Uw instellingen opslaan en testen van uw luidsprekers. Het besturingssysteem Windows Vista biedt vele uitdagingen. Luisteren naar uw luidsprekers mag niet een van hen.

Tips & waarschuwingen

  • Deze Routebeschrijving uitprinten en bewaren een kopie dicht bij uw computer. Als u per ongeluk uw Windows Vista-luidsprekers uitgeschakeld, is er een kans dat u het opnieuw zou kunnen doen. Deze keer zul je de remedie vlakbij.