Het oplossen van scriptfouten in afdrukken in Internet Explorer

Je kan zijn gekomen over een webpagina die u afdrukken wilt tijdens het browsen het Internet in Internet Explorer. Als een "scriptfout"-bericht op uw scherm verschijnt wanneer u probeert de pagina af te drukken, maar vindt u dat uw printer niet op de opdracht reageren zullen. Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren, en dus een handvol correcties die u kunt gebruiken.

Instructies

1

Beginnen met bookmarking de Internet Explorer pagina dat u wilt afdrukken.

2

Klik op de "Tools"-optie bij de bovenkant van IE en kies vervolgens 'Internetopties'. Een bevestigingsvenster. Klik op het tabblad "Geavanceerd" aan de bovenkant van het vak. Blader door de opties in het midden van het vak en klik op de selectievakjes in naast de "(Internet Explorer) foutopsporing in scripts uitschakelen", alsmede "(andere) foutopsporing in scripts uitschakelen." Klik vervolgens op de "Apply" knop aan de onderkant van het vak. Klik ten slotte op "OK" om het te sluiten. Sluit Internet Explorer en open het programma uw wijzigingen op te slaan.

3

Voer de Windows Update. Open Internet Explorer en klik op de "Veiligheid"-optie die wordt gevonden bij de bovenkant van het programma. U zult dan moeten Markeer en selecteer de laatste optie die heet 'Windows Update'. Nadat de updatepagina wordt geopend in uw browser, moet u het tabblad "Express" om te zoeken naar aanbevolen Windows updates. Klik op de knop "Updates installeren" op de volgende pagina downloaden en installeren van aanbevolen updates.

4

Installeer de stuurprogramma's voor uw printer. De eenvoudigste manier om dit te doen is de CD die bij uw printer is geleverd in uw computer te plaatsen. Zodra je dat doet, moet het setup-programma voor uw printer openen. U moet vervolgens zitten kundig voor een "Reparatie" of "Reinstall" optie. Wanneer dit is voltooid, moet u de computer opnieuw opstarten.

5

Scan uw computer voor infecties. Virussen, adware en spyware, kunnen leiden tot tal van problemen met Internet Explorer. Je moet altijd onthouden om uw anti-spyware en anti-virusprogramma's bijwerken voordat u deze scant uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet dat je ook proberen kunt om af te drukken op de pagina met behulp van een andere browser zoals Firefox.There is een downloadlink voor een populaire anti-virus programma en één voor een populaire anti-spyware programma in de sectie Resources onder hebt u niet een of beide van deze programma's geïnstalleerd.