Het oplossen van Riverdeep SoftwareRiverdeep Software Manager is een software voor interactief leren programma gebruikt in onderwijsinstellingen. De software helpt leerkrachten klasse roosters beheren, handhaven student lijsten en individuele studie plannen maken. Studenten toegang tot het programma bij het invullen van hun computer gebaseerde toewijzingen. Gebruikers kunnen er problemen optreden bij het gebruik van dit softwareprogramma. U hoeft niet te worden een computer expert een paar van de meer voorkomende problemen oplossen. Houd de toets aan sommige eenvoudige oplossingen van de software Beheercentrum, leraar center en student center.

Instructies

1

Zoek een student vergeten wachtwoord. Open de school met de student de naam zich bevindt in de "leraar Center." Selecteer de naam van de student. Klik op "Weergave geselecteerd" menu van de student. Er verschijnt een dialoogvenster met het label 'Weergave Student informatie', van de student wachtwoord weergeven.

2

Blazen de Riverdeep software. De software wordt trager uitgevoerd wanneer u het uitvoert nadat uw computer in slaapstand heeft gestaan. Afsluiten van de software en lanceer het opnieuw. Voordat u uw computer hebt gezet op slaapwijze altijd verlaten de Riverdeep software eerst.

3

Zorg ervoor dat alle programma toepassingen die u nodig zijn toegevoegd in de "Administration Center." Bijvoorbeeld, als u een toewijzing maakt, moet het programma voor het maken van toewijzingen worden toegevoegd. Alle programma's worden vermeld in de "leraar Center." Als het programma niet wordt weergegeven, is het niet toegevoegd in de "Administration Center."

4

De Riverdeep software uitvoeren op de NetWare-client-server. U ondervindt problemen of compatibiliteitsproblemen met Riverdeep voert u het op een Novell-server. De NetWare-clientsoftware die is opgenomen met Windows gebruiken.