Het oplossen van Rhapsody Software

De dienst van de muziek van de Rapsodie is een abonnement gebaseerde muziek delivery service waarmee gebruikers kunnen downloaden van een aantal digitale sporen per maand, evenals toegang tot onbeperkte toegang tot streaming radiostations. Als u hebt met het openen van inhoud met behulp van de software van de Rapsodie problemen, zijn er verschillende stappen die u nemen kunt om te helpen het probleem te verhelpen.

Instructies

1

Zorg ervoor dat u alle pop-software voor het blokkeren uitgeschakeld. De Rhapsody software gebruikt een pop-webservice-extensie voor het stroomsgewijs verzenden van inhoud, leveren dus als software voor het blokkeren van pop-up wordt gebruikt, de Rapsodie-toepassing niet initialiseren.

2

Een compatibele browser gebruiken. De Rhapsody plug-in component (waarmee u muziek streamen en downloaden MP3s vanuit de webservice) ondersteunt alleen de browsers Internet Explorer en Firefox. Als u Chrome, Opera of een andere browser gebruikt, moet u een ondersteunde browser voor het gebruik van Rhapsody downloaden.

3

Download de nieuwste versie van de plug-in Rapsodie. Als nieuwe versies van de software van de Rapsodie zijn vrijgegeven, worden de oude versies incompatibel. Naar de software-update, open Rhapsody en selecteer "Tools" en kies "Check for Update". Als er een update wordt gevonden, zal het automatisch worden gedownload.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw account Rhapsody niet in een goede reputatie is, zult niet kunnen luisteren naar streaming muziek of muziek aankopen.