Het oplossen van problemen met Windows XP

Wanneer uw PC Windows XP gebruikt, kan u af en toe problemen die uit het besturingssysteem voortvloeien start. In plaats van het aanroepen van een technicus om op te sporen van het probleem, kunt u proberen sommige methoden voor probleemoplossing Windows XP om te herstellen van het besturingssysteem op uw eigen. Gemeenschappelijke problemen met Windows XP behoren opstarten kwesties, foutberichten, netwerkproblemen en afsluitproblemen. Volg de richtlijnen voor troubleshooting hier om te proberen op te lossen uw probleem; Als men niet werken, ga naar de volgende.

Instructies

1

Start de computer in de veilige modus. Veel start-up problemen kunnen worden opgelost door het starten van de PC in de veilige modus. Om dit te doen, druk op "F8" terwijl u de computer opnieuw opstart. Selecteer 'Veilige modus' en vervolgens druk op de toets "Enter" wanneer het opstartmenu wordt weergegeven.

2

Probeert u de optie "Systematiek weergeven". Veel foutberichten, start-up problemen en afsluitproblemen kunnen worden opgelost met deze optie. Ga naar 'Help en ondersteuning' uit het menu "Start" en selecteer "Systematiek weergeven". Een herstelpunt kiezen uit de gecompileerde lijst, en de PC zal passen de instellingen op dit specifieke punt.

3

Druk op "F8" als u probeert te starten van Windows. U wordt vervolgens omgeleid naar 'Windows geavanceerde opties'. Gebruik de pijltoetsen om de optie markeren "Laatste bekende goede configuratie." Deze methode gaat u terug naar de instellingen van kracht wanneer u het laatst waren kunnen met succes opnieuw opstarten en afsluiten van Windows XP.

4

Extra hulp ontvangen van Microsoft Windows XP ondersteuningspagina. U kunt ook toegang tot de Home and Small Office Networking probleemoplosser, die u vragen zal om te bepalen van de oorzaak van uw Windows XP netwerken kwestie.

5

Voer Windows Setup uit vanaf de CD-ROM van de XP opgenomen met uw PC. Zodra u de schijf in het cd-rom-station plaatst, zult u de optie om het programma opnieuw te hebben. Doe dit alleen als geen andere probleemoplossing heeft geholpen bij het oplossen van uw probleem.