Het oplossen van problemen met Windows Installer

Windows Installer problemen soms als de computer van het installatieprogramma gebruikmaakt. Het installatieprogramma wordt gebruikt bij het zetten van software op de computer of het verwijderen van software die niet nodig is. Sommige problemen die zich voordoen zijn niet het vinden van het bestand of gewoon helemaal niet werkt. Resetten van het Windows-installatieprogramma zal meestal het probleem oplossen.

Instructies

1

Open het menu "Start" op de computer en klik op "Uitvoeren". Dit opent een klein vak te typen.

2

Typ "msiexec/Tek" (alle typen gedaan zonder de aanhalingstekens) in het vak en druk op 'OK'. Geef de computer een minuut opdracht uit te voeren.

3

Open het menu "Start" een tweede keer op keer kies "Run" uit het menu.

4

"Msiexec/regserver" typt in het vak en druk op 'OK'. Toestaan dat de computer een moment om te registreren Windows Installer.

5

Start de computer opnieuw op. Vele malen, moet de computer opnieuw worden opgestart voordat de wijzigingen doorgevoerd worden. Dit lost veel problemen op Windows Installer. Als de problemen aanhouden, Windows Installer hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

6

Ga naar de website van Microsoft en open het download center. Kijk voor de nieuwste Windows Installer en download de meest recente installateur. Dit moet het vaststellen van eventuele resterende problemen met Windows Installer.