Het oplossen van problemen met Windows Installer Java

Java is een web gebaseerde grafische platform gebruikt voor het leveren van multimedia aan een computer. Bij het installeren van de Java Runtime Environment, treedt individuen af en toe een fout met betrekking tot de Windows Installer-pakket. Informatie over het oplossen van het Windows-installatieprogramma Java problemen ter voltooiing van de installatie en het verbeteren van uw web het doorbladeren ervaring.

Instructies

Het oplossen van problemen met Windows Installer Java

1

Sluit de Windows Installer-pakket en start de computer opnieuw.

2

Verwijder eventuele resten van afgelopen Java installaties, alsmede de initiële bestanden van de mislukte poging van de Java Runtime Environment installatie. Verlaten van de overgebleven bestanden zal leiden tot de Windows Installer-pakket opnieuw fouten optreden. Bezoek de Microsoft-website en download het programma Windows Installer Clean-Up (Zie koppeling in bronnen).

3

Dubbelklik op het installatiebestand dat u hebt gedownload in stap 2. De installatiewizard van Windows verschijnt op het scherm. Volg de instructies op het scherm om de installatie van het programma Windows Installer Clean-Up te voltooien. Sluit de wizard na voltooiing.

4

Klik op het menu Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer "Alle programma's" en klik "Installeer hulpprogramma Windows Cleanup" ter lancering van de clean-up software. Een lijst met geïnstalleerde programma's wordt getoond.

5

Zoek de software van Java in de lijst met geïnstalleerde programma's. Klik op "Verwijderen" en sluit het hulpprogramma voor opschonen na voltooiing.

6

Bezoek de Java-website en download het bestand offline installatie voor de Java-software. Als u het bestand off line in plaats van via de Java-website hebt geïnstalleerd, kunt u de Windows Installer Java-problemen die u ondervindt omzeilen.

7

Dubbelklik op het gedownloade bestand om het installeren van Java. Herstarten uw computer wanneer u klaar bent.