Het oplossen van problemen met Internet Explorer

Internet Explorer is één van verscheidene populaire Web het doorbladeren van de programma's waarmee u kunt zoeken naar en bekijken van inhoud op Internet. Zoals bij elk softwareprogramma, kunnen gebruikers problemen opgetreden bij het gebruik van Internet Explorer. Deze problemen kunnen verhinderen dat Internet Explorer werken goed--- of zelfs helemaal te openen. Terwijl u kunt altijd downloaden en gebruiken van een andere webbrowser, kan u een fan van Internet Explorer en willen of moeten houden met behulp van het programma. Er zijn verschillende dingen die je proberen kunt Internet Explorer problemen op te lossen.

Instructies

1

De browsegeschiedenis verwijderen. Open Internet Explorer en klik op de optie van de "Veiligheid" gelegen op de top van de browser. Kies "Delete Browsing History." Wanneer u dit doet, wordt een venster geopend en ziet u de talrijke opties in dat venster. Selecteer de onderste zes opties, en de top wilt u Internet Explorer te behouden van cookies en andere gegevens voor uw favorieten (bladwijzers). Klik op 'Verwijderen'.

2

Invoegtoepassingen uitschakelen. Open Internet Explorer. Klik op "Extra". Kies "Invoegtoepassingen beheren". Een venster zal verschijnen. Markeer de optie van de "Werkbalken en extensies" op de linkerkant van dat venster. Vervolgens Blader door elk van de invoegtoepassingen die worden vermeld in het midden van het venster. Markeer de invoegtoepassingen met een status 'Enabled'. Klik vervolgens op 'Uitschakelen' aan de onderkant van het venster. Doe dit voor elke invoegtoepassing die is ingeschakeld. Zodra Internet Explorer goed weer werkt, kan u selectief weer inschakelen de add-ons, een tegelijk, om ervoor te zorgen dat het programma nog steeds werkt voordat u andere inschakelt.

Als Internet Explorer niet zelfs start, probeert inroepen van "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)." Vindt u een snelkoppeling door te klikken op "Beginnen," dan "Alle programma's," "Accessoires" Systeemwerkset." Te klikken op "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen) zal Internet Explorer beginnen met alle invoegtoepassingen en ActiveX-besturingselementen uitgeschakeld.

3

Internet Explorer-instellingen terugzetten naar de standaardwaarden. Open Internet Explorer en klikt u nogmaals op "Tools". Ditmaal, selecteer "Internetopties." Een venster wordt geopend. Kies het tabblad "Geavanceerd" in het bovenste rechtergedeelte van dat venster. Klik op de "Reset" knop in de buurt van de onderkant van het venster. Een kleiner venster geopend waarin u kunt bevestigen dat het resetten. Klik op "Reset" in dit venster.

4

Run scant voor virussen en andere malware-infecties. Malware kan diverse problemen veroorzaken in Internet Explorer, zoals langzaam pagina wordt geladen of de applicatie crasht. Er zijn talloze programma's die u gebruiken kunt voor het scannen van uw computer voor deze infecties en vindt u een link voor het downloaden van sommige van deze programma's in de sectie bronnen.

Tips & waarschuwingen

  • Deze stappen zijn specifiek voor Internet Explorer 8 en werkt niet op een andere versie.