Het oplossen van MSN proxyserverinstellingen

MSN is een verzameling van websites en diensten die worden aangeboden door Microsoft. Het omvat de Hotmail e-mail service en de Windows Messenger chatten hulpmiddel, onder andere functies. Al de MSN-services vereisen dat u een internetverbinding hebt. Als u ondervindt een probleem waar je bent niet in staat om een MSN-website te bezoeken moet u de proxy server-instellingen voor uw browser van het Web oplossen.

Instructies

Proxy-instellingen van Internet Explorer aanpassen

1

Microsofts Internet Explorer op uw computer openen en selecteer vervolgens de optie "Tool" menu van de bovenste werkbalk.

2

Klik op de knop "Internetopties" en vervolgens het dialoogvenster Internet-opties verschijnt op uw scherm. Klik op de tab "Connections" en klik vervolgens op de optie 'LAN-instellingen'.

3

Klik in het vak naast het veld 'Instellingen automatisch detecteren' zodat het wordt uitgeschakeld en klik vervolgens op de knop "Geavanceerd".

4

Voer de adressen van de websites die u problemen ondervindt bij het openen in het veld 'Uitzondering'.

5

Uw proxyinstellingen weergeven en controleer of dat ze juist zijn. U kunt het adres van de proxy-server wijzigen als je het weet.

6

Klik op de knop "OK" om twee keer af te sluiten uit de dialoogvensters en vervolgens uw wijzigingen worden opgeslagen. Log in op uw service-account van MSN, zoals Hotmail, en controleer of dat het probleem is opgelost.

Oplossen van problemen met Windows Live Messenger proxyinstellingen

7

Start de Windows Live Messenger-toepassing als u problemen met de verbinding ondervindt.

8

Klik op de "Tools"-optie en klik vervolgens op de knop "Opties". Het dialoogvenster Opties verschijnt dan op uw scherm.

9

Klik op de "Verbinding" optie en klik vervolgens op de optie "Geavanceerde instellingen". Het dialoogvenster Geavanceerde verbinding verschijnt.

10

Klik op het vak naast de "sokken versie 4" en "sokken-versie 5" velden zodat ze worden uitgeschakeld.

11

Klik in het vak naast het veld "HTTP Proxy" zodat deze geselecteerd en voer vervolgens uw proxy-instellingen, zoals bepaald door de beheerder van uw Internet Service Provider (ISP) of computer. Selecteer de knop 'Test verbinding' om ervoor te zorgen dat uw proxy-instellingen correct zijn geconfigureerd. Klik op de knop "OK" en u vervolgens volledig worden aangesloten op Windows Live Messenger.