Het oplossen van mijn Packard Bell-netwerkadapter

Het oplossen van mijn Packard Bell-netwerkadapter


Netwerkadapters, uitvoeren voor het grootste deel, jarenlang zonder problemen. Echter als zij niet correct wordt uitgevoerd of verbinding met het netwerk, kunnen zij moeilijk op te lossen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen en procedures die u in het Microsoft Windows-besturingssysteem hefboomeffect kunt te helpen bij het oplossen van problemen met de netwerkadapter.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop, klik op het vak "Run" (Windows XP), of klikt u op het vak "Zoeken" (Windows 7 of Vista), en typ "ncpa.cpl" en druk op de toets "Enter".

2

Als het pictogram van de netwerkadapter niet wordt weergegeven in het venster 'Netwerkverbindingen', ga dan naar het vak "Run" of "Zoeken" weer en typt u "devicemgmt.msc" en druk op de toets "Enter". Als de netwerkadapter wordt weergegeven in de lijst 'Device Management' met apparaten, klik met de rechtermuisknop op de netwerkadapter en klik op "Verwijderen" in het drop-down menu dat verschijnt. Vervolgens dubbelklikken op het netwerkadapterstuurprogramma eerder gedownload en volg de aanwijzingen om de installatie van het nieuwe stuurprogramma te voltooien.

3

Reboot de computer. Klik vervolgens op de "Start" knop, dan klik op "Programma's" of "Helemaal programma", en klik vervolgens op "Toebehoren." Klik op het pictogram van de command line (Windows XP) of met de rechtermuisknop op het pictogram van de opdrachtregel en klik op "Looppas als beheerder" en tik vervolgens op de toets "Enter".

4

Type "ipconfig/all" op de opdrachtregel en druk op de toets "Enter". Als de uitvoer van de opdrachtregel worden weergegeven van een IP-adres dan 0.0.0.0 of geen IP-adres, dan testen om te controleren of dat de computer nu met het netwerk verbinden kunt. Als de computer geen verbinding met het netwerk maken, gaat u verder met de volgende stap.

5

Type "netsh int ip reset c:\resetlog.txt"op de opdrachtregel en druk op de toets "Enter".

6

Reboot de computer. Open de opdrachtprompt opnieuw na de voorgaande instructies. Type "ipconfig/all" en controleer of de netwerkadapter nu beschikt over een IP-adres, subnetmasker, gateway IP-adres en DNS IP adres. Typ 'pingen x.x.x.x' en druk op de toets "Enter", vervangen door de "xxxx" met het IP-adres van de gateway vermeld in de uitvoer van de opdrachtregel en bevestig dat vier antwoorden heeft ontvangen. De netwerkadapter is nu klaar voor gebruik.