Het oplossen van mijn HP Pavilion DV6000 in de veilige modus

Het oplossen van mijn HP Pavilion DV6000 in de veilige modus


Als u Windows op uw HP Pavilion DV6000 uitvoert en het is instabiel als gevolg van systeemcrashes of virussen, spyware-infecties, inclusief zal het heel moeilijk zo niet vrijwel onmogelijk te corrigeren in normale bedrijfstoestand verkeren. Overweeg uw computer op te starten in de veilige modus. Veilige modus zal het systeem met alleen de basisstuurprogramma's en processen, wat betekent dat alle dingen die van invloed zijn op het systeem bij normale bewerkingen wordt verhinderd aan lopen, waardoor u genoeg middelen en opties voor probleemoplossing en het herstellen van uw systeem voor arbeids-en stabiele laden.

Instructies

Krijgen in de veilige modus

1

Afsluiten en opnieuw opstarten van de computer.

2

Druk op de "F8"-toets op uw toetsenbord als het systeem wordt opgestart.

3

Selecteer "Veilige modus" onder de "Geavanceerde opties"-scherm en druk op "Enter".

4

Log in op uw computer en klik op "OK" om verder te gaan in de veilige modus.

Problemen oplossen met de opties in veilige modus

5

Klik op "Start", "Voer." Type "msconfig" en klik "OK." Het 'Hulpprogramma voor systeemconfiguratie' scherm wordt geopend. Gebruik dit programma om op te lossen de schoen opwaarts procédé van Windows. De meest voorkomende gebruik van het hulpprogramma is om te stoppen met programma's en processen van het starten van op uw Windows-bureaublad. Bijvoorbeeld, selecteer de "Voorsprong" tab en ontketenen overbodige items die uw systeem uit deze lijst vertragen kunnen.

6

Anti-virus en anti-spyware-programma's uitvoeren in de veilige modus. Virus en spyware programma's zijn beste bijgehouden in de veilige modus, aangezien zij niet als processen in de veilige modus uitgevoerd op de achtergrond en derhalve kunnen worden geschrapt met gemak.

7

Ga naar "Start", "Programma's" en "Toebehoren." Selecteer "Systeemwerkset" en klik op "Systematiek weergeven". Het hulpprogramma "Systeemherstel" wordt geopend. Gebruik dit programma om uw computer herstellen naar een eerdere staat. Bijvoorbeeld, klik op "Volgende", selecteer een herstelpunt op de kalender--een datum wanneer de computer in goede conditie was--kiezen en klik op "Next." Het verslag bevestigen en klik op "Next." Uw computer zal aan vorige staat herstellen.