Het oplossen van mijn Ethernet-Controller niet werkt

Een Ethernet-controller is een apparaat dat communiceert met de computer en alle netwerkactiviteiten vergemakkelijkt. Als dit apparaat niet goed functioneert of bijbehorende onderdelen zijn beschadigd om wat voor reden, mogelijk niet kundig voor verbinden voor naar de Geïnterneerde of verbinding maken met andere computers. Hier is het oplossen van fouten met betrekking tot uw Ethernet-controller.

Instructies

1

Laden van de "Device Manager" door te klikken op "Start" en vervolgens "Control Panel". Selecteer "Systeem" en "Device Manager" onder de "Hardware" tab. als alternatief u kunt tikken "Voorsprong", en typ 'devmgmt.msc' in de opdracht "Uitvoeren" om het Device Manager venster te openen.

2

Wachten op de windows Device Manager te laden. Klik op het plusteken naast "Ethernet-Controller" naar het menu uitvouwen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw apparaat en klik op "Update Driver..." Wanneer de "Update Driver Wizard verschijnt" volgen de aanwijzingen op het scherm de instructies om te voltooien de actualisering verwerken.

3

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de Ethernet-controller in het venster "Apparaatbeheer" en selecteer "Verwijderen" te verwijderen van het huidige stuurprogramma geïnstalleerd. Als er een geel uitroepteken of vraagteken naast "Ethernet-Controller", de apparaat driver geïnstalleerd is niet compatibel met het apparaat of het stuurprogramma al beschadigd is.

4

Plaats de cd van de software van uw Ethernet-controller in de CD/DVD-ROM van uw computer, wachten op de installatie te voltooien en start de computer vervolgens opnieuw. Hebt u niet de software-cd van uw Ethernet-controller, Ontdek het merk, model en versie van het apparaat door navigeren terug naar het venster Apparaatbeheer en rechts te klikken op de naam van het apparaat. Kies "Eigenschappen" en klik dan op de "Details" tab. schrijven naar beneden de apparaatgegevens.

5

Open een webbrowser en navigeer naar een website downloaden zoals Driversplanet.com, Driverskit.com en Soft32.com. Zoeken naar het stuurprogramma dat u nodig hebt en het downloaden van de website. Sla en het stuurprogrammabestand installeert op uw computer.

6

Controleer of de netwerkfout wordt veroorzaakt door problemen met andere netwerkapparaten. Zorg ervoor dat de Ethernet-kabels goed zijn aangesloten en dat de modem is ingeschakeld. Ook controleren of er een Internet dienst storing in uw omgeving door te bellen naar uw Internet-provider.

Tips & waarschuwingen

  • Als de bovenstaande stappen om het even wat niet oplossen, is uw Ethernet-controller mogelijk defect en moet worden vervangen.
  • Merk op dat 'devmgmt.msc' in de opdracht "Uitvoeren" om het Device Manager venster te openen te typen niet in Windows XP Home Edition werkt.