Het oplossen van mijn Cisco-Linksys WGA54AG Game Adapter

De Linksys WGA54G is een draadloos netwerkhulpprogramma dat is ontworpen specifiek voor online gaming. Het kan worden gebruikt als een wireless toegangspunt, een sterke en samenhangende draadloos signaal te geven aan uw spelcomputer, PC of andere gaming apparaat. Het doet dit zonder het moeten een omslachtige Ethernet-kabels lopen over een vloer naar de gaming apparaten. Het is belangrijk om te weten hoe inspelen op eventuele kleine storingen bij het gebruik van deze adapter. Vaststelling van het probleem zelf kunt u waardevolle tijd besparen op de telefoon met een technische-ondersteuningsmedewerker.

Instructies

1

Reset de adapter door het loskoppelen van de netkabel voor 30 seconden, en sluit u deze opnieuw. Toestaan dat de adapter een extra 30 seconden voor volledig opnieuw opstarten. Dit is handig voor het oplossen van een gebrek aan algemene verbinding met het draadloze netwerk door de adapter of een met tussenpozen vallen verbinding. Dit kan ook frequente glitching oplossen tijdens het spel veroorzaakt door een verlies van draadloze signaal.

2

Verwijder de Ethernet-kabel die uw Internet modem aan de adapter hecht en sluit deze direct in de console van het gokken die u momenteel gebruikt. Dit staat bekend als het "omzeilen" van de adapter, en is een uitstekende manier van diagnose van connectiviteitsproblemen die niet werden opgelost door het resetten beschreven in stap 1. Indien de problemen voortduren na omzeilen, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door uw internetservice, en niet door de adapter. Neem contact op met de afdeling technische ondersteuning van uw Internet serviceprovider (ISP) om hen de kwestie voor u te hebben. Als de problemen duidelijk omhoog na het omzeilen van het probleem is waarschijnlijk met de adapter en sommige verdere probleemoplossing is vereist.

3

Configureren van de adapter. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van een Ethernet-kabel vanaf een van de Ethernet-poorten op de adapter op uw computer. Open een internetbrowser en typ "192.168.1.250" en druk op "Enter". U zal worden gevraagd om een admin gebruikersnaam en wachtwoord. Het veld Gebruikersnaam leeg laat en typ "admin" voor naar de wachtwoord. U wordt nu doorgestuurd naar de configuratiepagina. De exacte configuraties gebruikt voor uw draadloze netwerk sterk afhankelijk zijn van uw Internet-service en andere factoren. Vragen over de vraag welke exacte instellingen moeten worden gebruikt zijn best aangepakt door contact opnemen met de afdeling technische ondersteuning van uw ISP.