Het oplossen van Laptop van Dell Inspiron 1501

Het oplossen van Laptop van Dell Inspiron 1501


De laptop Dell Inspiron 1501 is een entertainment-laptop die bij Windows XP wordt geleverd. Veelvoorkomende problemen met de Inspiron 1501 omvatten: problemen het schrijven van inhoud naar schijven met behulp van de optische-schijfeenheid; de harde schijf niet volledig in verbinding met de laptop, wat resulteert in een fout; en de laptop steeds unstable nadat u een nieuw programma hebt geïnstalleerd. Als u zich gerust werken met computers, kunnen deze gemeenschappelijke problemen worden opgelost zonder het nemen van de computer naar een reparatiewerkplaats.

Instructies

Problemen met schrijven naar een CD/DVD-RW-station

1

De "Ctrl ingedrukt," "Alt" en "Delete" toetsen op hetzelfde moment om de Windows Taakbeheer te openen. Selecteer de "programma's" tab. Selecteer alle programma's die niet verbonden zijn met het programma dat u gebruikt voor het schrijven van inhoud naar een beschrijfbare schijf en klik op "Einde taak." Schrijven naar de schijf opnieuw te proberen.

2

Klik op "Start" en klik op "Control Panel". Klik op "Prestaties en onderhoud" en "Power Options." Selecteer de "Energiebeheerschema's" tab. Scroll naar beneden naar de onderkant van het venster en klikt u op de vervolgkeuzepijl rechts van "Systeem Standby" en selecteer "Never." Klik op de vervolgkeuzepijl rechts van het 'Systeem in sluimerstand' en selecteer 'Nooit'. Klik op "Apply" en klik op "OK". Schrijven naar de schijf opnieuw te proberen.

3

Open de software die u gebruikt om de inhoud naar de schijf schrijft. Om te beginnen gaan door de stappen om de schijf te maken. Wanneer u de optie "Write Speed" tegenkomt, selecteert u een lagere schrijfsnelheid.

Fout van de "Aandrijving niet klaar"

4

Afsluiten van de laptop, haal alle kabels aangesloten op de laptop, dan zet de laptop ondersteboven met de achterkant van de laptop naast je. De accu bevindt zich in de linkerbenedenhoek van de laptop. Duw de hendel, boven aan de rechterkant van de batterij, de batterij uit de laptop los te batterij-losraken. Verwijder de batterij.

5

Verwijder de twee schroeven boven de harde schijf, gelegen langs de rand van de linkerbenedenhoek van de laptop, met een Phillips schroevendraaier. Trek voorzichtig de harde schijf uit de hard drive bay.

6

Schuif de harde schijf terug in de bay voor harde schijf en duw stevig op zijn plaats, ervoor te zorgen dat het niet los. Vervang de twee schroeven die de harde schijf aansluiten op de laptop en schuif de batterij in de laptop.

7

Druk op de voedingsknop om te schakelen op de laptop. Als u de foutmelding nog steeds ontvangt, vervangt u de harde schijf.

Laptop is Unstable na installeren nieuw programma

8

Klik op "Start," "Programma's," "Accessoires" "System Tools," dan "systematiek weergeven". Het venster Systeemherstel verschijnt op uw scherm.

9

Selecteer "Mijn computer herstellen naar een eerdere status" en klik op "Next."

10

Selecteer een van de Vette datums op de kalender die wordt weergegeven op het scherm om uw computer herstellen naar de instellingen als voor die datum vervolgens Klik op "Next." Klik op "Volgende" opnieuw om te verifiëren dat u wilt doorgaan met het herstel.

11

Klik op "OK" wanneer een dialoogvenster verschijnt met de mededeling dat het herstel is voltooid voor herstarten uw computer, het finaliseren van de restauratie. Nadat de computer opnieuw is opgestart, zul je alle programma's die niet zijn geïnstalleerd vanaf de datum waarop u uw instellingen rolde opnieuw installeren terug naar.