Het oplossen van het blauwe scherm van dood

De zogenaamde "Blue Screen of Death" is het standaardfoutbericht dat Windows-gebruikers ondervinden wanneer er een fatale crash binnen het besturingssysteem. Dit wordt vaak veroorzaakt door het falen van een bestand te laden of een crash van een programma kan, en soms het een terugkerend probleem. Oplossen van problemen met de "Blue Screen" is niet moeilijk, aangezien Windows zal u vertellen wat de oorzaak van het probleem, maar u moet uw computer instellen zodat u kunt het bericht lezen.

Instructies

1

Open het Menu Start en klik met de rechtermuisknop op "Computers" (of "My Computer" in Windows XP). Klik op "Eigenschappen" uit het menu dat verschijnt. Windows XP-gebruikers moeten overgaan tot stap 3; Windows Vista en Windows 7 gebruikers moeten gaat u naar stap 2.

2

Klik op "Geavanceerde systeeminstellingen" in het menu van "Taken" op de linkerkant van het venster "Eigenschappen van de Computer". Dit opent het venster "Systeemeigenschappen".

3

Klik op het tabblad "Geavanceerd" als u niet reeds hebt. Eenmaal op het tabblad "Geavanceerd" klikt u op de knop "Settings" onder "Opstarten en terugwinning" om het scherm "Opstarten en terugwinning" te openen.

4

Uncheck de doos naast "Automatisch opnieuw opstarten' onder de sectie"Systeemfout". Hiermee wordt voorkomen dat de computer automatisch opnieuw opstarten wanneer u de ervaring van de "Blue Screen of Death." Klik op "OK" om de instellingen opslaan en verlaat het scherm.

5

Wachten voor uw computer om te ervaren van de "Blue Screen." Je bent gelukkig gebeurt dat niet, maar als het doet, noteer het foutbericht dat direct hieronder verschijnt worden "een probleem heeft gedetecteerd en WIndows is afgesloten ter voorkoming van schade aan uw computer." Herstarten uw computer en een "Blue Screen of Death" foutcode pagina raadplegen. Een is voorzien van dit artikel.