Het oplossen van geen geluid in iTunes

Het oplossen van geen geluid in iTunes


Aangezien iTunes volledig op de audio-inhoud berust, wordt het nutteloos als het verliest de mogelijkheid geluid af te spelen. Als je hebt verloren geluid in uw iTunessoftware, kan dit een paar veelvoorkomende problemen duiden. Gelukkig kunt u veel van deze problemen op uw eigen, zonder de noodzaak voor dure reparatie oplossen, maar dan kunt u een scala aan mogelijke problemen met het geluid oplossen om te ontdekken die wordt veroorzaakt door iTunes te blijven gedempt.

Instructies

1

Controleer uw hoofdcomputer volume en het volume van de luidsprekers.

2

Uw iTunes-volume te controleren. iTunes heeft een volumeregelaar van een eigen, volledig los staat van uw hoofdsysteem volume, die wordt weergegeven in de buurt van de upper-left hoek van uw iTunes-browser, rechts van het "spelen", "Forward" en "Back" knoppen. Probeer de meter glijden naar rechts om het volume te verhogen.

3

ITunes bijwerken. De iTunes software pagina op Apple.com bezoeken en download de nieuwste versie als jou niet langer huidige.

4

De audio stuurprogramma's op uw PC. Terwijl dit zal geen invloed op Mac-gebruikers, kunnen Windows-gebruikers lijden audioproblemen Als iTunes is gebaseerd op verouderde audiostuurprogramma's. Ook proberen elke geluidskaartstuurprogramma's bijwerken.

5

Verwijder eventuele derden iTunes add-ons. Onbevoegde plugins en andere invoegtoepassingen kunnen negatieve invloed op de functionaliteit van uw, dus als u hebt toegevoegd een van deze functies, probeer ze te verwijderen uit de map "iTunes Plug-Ins".

Windows-gebruikers vindt de map hier:

C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Application Data Computer\iTunes\iTunes Plug-ins

Mac-gebruikers zult het hier vinden: gebruikers/gebruikersnaam/Library/iTunes/iTunes Plug-ins